Κατάλαβε τους εκτελεστές του να πλησιάζουν στο πρατήριο που διατηρούσε στο Νέο Κόσμο επιχείρησε να μπει στο θωρακισμένο BMW του και δεν πρόλαβε

Η εκτέλεση του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη έχει καταγραφεί τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης πετρελαιοειδών που διατηρούσε στη συμβολή της Ηλία Ηλίου και Φρατζή στο Νέο Κόσμο (14/01-01.55). Το βιντεοληπτικό υλικό έχει παραλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής που ερευνά τη δολοφονία τους εκτελεστή της Greek Mafia, γνωστός στη νύχτα ως «Ζαμπόν».

Ο ίδιος το 2018 είχε επιβιώσει φονική ενέδρα στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά, καθώς το πολεμικό τυφέκιο των δραστών είχε τεχνική εμπλοκή. Με τρεις βολίδες οι εκτελεστές με kalashnikov είχαν τραυματίσει στα πόδια και στα χέρια τον Βαγγέλη Ζαμπούνη ο οποίος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στο πρατήριο υγρών καυσίμων και διερχομένων απο το σημείο, στο Lexus των δραστών επέβαιναν τρία με τέσσερα άτομα, προσέγγισαν το Βαγγέλη Ζαμπούνη ενω είχε μόλις βγει από κιόσκι στο πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας του και είχε κίνηση προς επιβίβαση στη θωρακισμένη BMW του σταθμευμένη επί του πεζοδρομίου από την πλευρά της οδού Φραντζή.