Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον..Εκ νέου βασικός υποψήφιος ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρ.Γκικας με ισχυρό ψηφοδελτιο

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την προεδρία του επιμελητηρίου Ιωαννίνων από πλειάδα υποψηφιων λόγω των συνθηκών αλλά και του Νόμου..Τα πρόσωπα είναι λίγο πολύ γνωστά από προηγούμενες αναμετρήσεις με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο για μια πολύ ισχυρή αυτή τη φορά υποψηφιότητα του προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωανινων Γρ,Γκικα να συγκεντρώνει ευρύτερες δυνάμεις σε πολυσυλλεκτικό υπό κατάρτιση ψηφοδελτιο

Ας δούμε όμως αναλυτικα

1) Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, μετά την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Δημήτρη Δημητρίου, Μάκης Χρυσοστόμου.

2) Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου σήμερα, πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, Γρηγόρης Γκίκας.

3) Ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου και νυν αντιπρόεδρος, συνεργασθείς μετά τις προηγούμενες εκλογές, με την παράταξη Δημητρίου, Γιάννης Μήτσης.

4) Ο παραιτηθείς από τη διοίκηση προ καιρού, Βασίλης Βασιλείου και

5) Ο εκλεγείς στο ΔΣ του Επιμελητηρίου με την παράταξη Μήτση, κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, πρόεδρος του σωματείου φοροτεχνικών Ιωαννίνων, Σπύρος Μπέκας.

Να σημειωθεί πως δύσκολο έως μάλλον αδύνατο, είναι να κατεβάσει συνδυασμό το ΚΚΕ στις επιμελητηριακές εκλογές.