Όπως γράφει ο Τραμπ: «Η Νίκι Χέιλι έπαθε απίστευτη συντριβή χθες το βράδυ, παρά το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί, για άγνωστους λόγους, επιτρέπεται να ψηφίζουν στο Βερμόντ και σε διάφορες άλλες προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων. Πολλά από τα χρήματά της προήλθαν από τους Δημοκρατικούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, όπως και πολλοί από τους ψηφοφόρους της, σχεδόν το 50%, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

-Σε αυτό το σημείο, ελπίζω να παραμείνει στην “κούρσα” και να το παλέψει μέχρι τέλους!

-Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και το Μεγάλο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που με βοήθησαν να δημιουργήσω, μακράν, την πιο επιτυχημένη Σούπερ Τρίτη στην ΙΣΤΟΡΙΑ, και θα ήθελα επιπλέον να προσκαλέσω όλους τους υποστηρικτές της Χέιλι να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο κίνημα στην ιστορία του Έθνους μας..

-Ο ΜΠΆΙΝΤΕΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΌΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙ ΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ. ΚΆΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ!!!»

Αποσύρομαι, αλλά δεν μετανιώνω για την απόφαση, ήταν το μήνυμα που έστειλε νωρίτερα η πρώην κυβερνήτρια της Νότιας Καρολίνας κατά την ομιλία της.

«Πριν από ένα χρόνο άρχισα την εκστρατεία μου για την προεδρία, λέγοντας ότι βασίζεται στην αγάπη μου για αυτή τη χώρα», τόνισε και ευχαρίστησε όλους όσοι τη στήριξαν. «Είναι, όμως, ώρα να αναστείλω την εκστρατεία μου».