Όπως μεταδίδεται, οι ντόπιοι σε μια μικρή πόλη της Πενσυλβάνια έμειναν τρομαγμένοι αφού ένα ασυνήθιστο φαινόμενο έκανε τον ουρανό να αναβοσβήνει με διάφορα χρώματα πριν «σβήσει» εντελώς.

Οι ντόπιοι σε μια μικρή πόλη της Πενσυλβάνια, όπως μεταδίδεται, βίωσαν ένα τρομακτικό περιστατικό που έκανε μερικούς να πιστεύουν ότι ο κόσμος είχε τελειώσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις 27 Δεκεμβρίου, οι κάτοικοι του Allentown παρακολούθησαν καθώς ο ουρανός από πάνω τους άρχισε να αναβοσβήνει άγρια.

Σε βίντεο, ο ουρανός φαίνεται να αλλάζει γρήγορα από έντονο μπλε σε μοβ, λευκό, γκρι, πορτοκαλί, κόκκινο και μαύρο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ένας άντρας γνωστός στο TikTok ως @djcrx11 δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το παράξενο γεγονός, παρομοιάζοντάς το με μια σκηνή από το δημοφιλές θρίλερ του Netflix Leave The World Behind.

«Προσέξτε μέχρι το τέλος», προέτρεψε τους followers του, δείχνοντας τον ουρανό να αναβοσβήνει με διάφορα χρώματα πριν μαυρίσει εντελώς.

Ενώ τα πλάνα εξέπληξαν ορισμένους διαδικτυακούς τηλεθεατές, άλλοι αστειεύτηκαν γράφοντας για τον ουρανό που «σβήνει».

Ένα άτομο έγραψε: “Κάποιος μπλέκει με τη ρύθμιση φωτεινότητας”, ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε: “Δεν σβήνουν τον ουρανό”.

Άλλοι πρότειναν ότι η Γη είχε «καθυστερήσει» στον λογαριασμό του ηλεκτρικού της ή ότι ήταν σαν μια σκηνή από τον Πόλεμο των Κόσμων.

Ωστόσο, πολλοί υπέθεσαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε – ένα «πρόβλημα στο Matrix». “Έχουμε ένα πρόβλημα στο σύστημα παιδιά.” ένα άτομο σχολίασε.

“GLICH IN THE MATRIX.” έγραψε ένας άλλος.

@djcx11 Real life leave the world behind #fyp #leavetheworldbehind ♬ original sound – Dru