Θα τα βλέπουμε και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα τα τρώμε…
Από το 2018, οι βιομηχανικοί παραγωγοί χοιρινού κρέατος χρησιμοποιούν προσαρμόσιμα «εμβόλια» βασισμένα σε mRNA στα κοπάδια τους. Σύμφωνα με την φαρμακοβιομηχανία Merck, τα εμβόλια στοχεύουν «υπάρχοντα και εξελισσόμενα παθογόνα των χοίρων, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών που δεν καλύπτονται από τα συμβατικά εμβόλια για τους χοίρους».

Αυτό φέρεται να συμβαίνει στις ΗΠΑ!!! Συμβαίνει μόνο εκεί ή έχει επεκταθεί και στην Ευρώπη;;;

Όπως αναφέρει επιγραμματικά το The Defender:

Τα τελευταία δύο χρόνια, συνιστούσαν να μην τρώτε χοιρινό λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λινολεϊκό οξύ (LA), αλλά υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος λόγος για να το αποφύγετε τώρα. Από το 2018, οι παραγωγοί χοιρινού κρέατος χρησιμοποιούν προσαρμόσιμα «εμβόλια» βασισμένα σε mRNA στα κοπάδια τους.
Το πρώτο εμβόλιο ζωικού κεφαλαίου με βάση το RNA, ένα εμβόλιο RNA κατά της γρίπης των χοίρων (H3N2) με άδεια χρήσης το 2012, αναπτύχθηκε από την Harrisvaccines. Η εταιρεία ανέπτυξε ένα εμβόλιο mRNA της γρίπης των πτηνών το 2015. Η Harrisvaccines εξαγοράστηκε από την Merck Animal Health αργότερα εκείνο το έτος.
Η CureVac ανέπτυξε ένα εμβόλιο λύσσας με βάση το mRNA για χοίρους το 2016.
Η πλατφόρμα εμβολίων χοίρων Sequivity, που παρουσιάστηκε το 2018, αναπτύχθηκε από την Merck σε συνεργασία με τη Moderna (σ.σ. Bill Gates). Η Sequivity μπορεί να παράγει ατελείωτα προσαρμοσμένα «εμβόλια», κανένα από τα οποία δεν υποβάλλεται σε δοκιμές ασφαλείας.
Οι Αμερικανοί τρώνε χοιρινό κρέας που έχει υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για σχεδόν πέντε χρόνια! Οι ενέσεις νανοσωματιδίων mRNA-λιπιδίου για την γρίπη των πτηνών είναι υπό κατασκευή, όπως και οι ενέσεις mRNA για τις αγελάδες. Οι λομπίστες της Ένωσης Κτηνοτρόφων επιβεβαίωσαν πρόσφατα ότι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν «εμβόλια» mRNA στα βοοειδή, τα οποία ενδέχεται να επηρεάσουν τόσο τα γαλακτοκομικά όσο και το βόειο κρέας.
Το νομοσχέδιο Missouri House Bill 1169 θα απαιτούσε ετικέτα σε προϊόντα που μπορούν να αλλάξουν τα γονίδιά σας. Θα απαιτούσε επίσης από τις εταιρείες να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με την πιθανή μεταδοτικότητα των παρεμβάσεων που αλλάζουν τα γονίδια και υποστηρίζει ότι πρέπει να δίνεται πλήρης ενημερωμένη συγκατάθεση για όλα τα εμβόλια, τις γονιδιακές θεραπείες και τις ιατρικές παρεμβάσεις.
Όπως περιγράφεται στον ιστότοπο της Merck για την… υγεία των ζώων :

«Μια επαναστατική πλατφόρμα εμβολίων χοίρων, η SEQUIVITY αξιοποιεί την τεχνολογία σωματιδίων RNA για την δημιουργία εξατομικευμένων συνταγογραφούμενων εμβολίων κατά των στελεχών του ιού της γρίπης Α στους χοίρους, τον κυκλοϊό των χοίρων (PCV), τον ροταϊό και όχι μόνο.

«Το Sequivity είναι μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα εμβολίων χοίρων… Το Sequivity στοχεύει συγκεκριμένες αλληλουχίες γονιδίων παθογόνων χοίρων. Δεν αναπαράγει ούτε προκαλεί ασθένειες (σ.σ. αυτό ισχυρίζονται, όπως λένε και για τα εμβόλια: «Ασφαλή και Αποτελεσματικά), παρέχοντας πληροφορίες παθογόνων στο ανοσοποιητικό σύστημα…

Στοχεύει υπάρχοντα και εξελισσόμενα παθογόνα των χοίρων, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών που δεν καλύπτονται από τα συμβατικά εμβόλια χοίρων. Επιτρέπει την δημιουργία πολυσθενών σκευασμάτων με την ανάμειξη σωματιδίων RNA για την στόχευση πολλαπλών παθογόνων χοίρων σε μία λήψη».

Απομένει να ξεσηκωθεί ο κόσμος και ως «λύση» να προταθούν τα εγκεκριμένα προϊόντα εργαστηρίου, στα οποία εξίσου θα μπορεί κάποιος να εισάγει ουσίες, αν το επιθυμεί.

el.gr