‘Ορμησαν και στον επικεφαλής αξιωματικό της Πυροσβεστικής και του έσκισαν το χιτώνιο

Ένα εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κερατέα, καθώς την ώρα που οι πυροσβέστες μάχονταν με τις φλόγες δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα Ρομά.

Σύμφωνα με το atticapressnews.gr, η φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα και λόγω του δυνατού αέρα επεκτάθηκε αμέσως σε έναν ελαιώνα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες Αρχές έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον μία μαρτυρία που αναφέρει ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από δύο ανήλικους που κρατούσαν αναπτήρες.

Ωστόσο η επέμβαση των εθελοντών και της πυροσβεστικής ήταν άμεση με αποτέλεσμα να αποτραπεί ο σοβαρός κίνδυνος για ολόκληρη την περιοχή, καθώς εκείνη τη στιγμή υπήρχε δυνατός αέρας με ριπές που έφταναν και τα 7 μποφόρ.

Κάποια στιγμή όμως, την ώρα της κατάσβεσης υπήρξε ένταση όταν μια ομάδα Ρομά άρχισε να πετάει πέτρες προς τους πυροσβέστες, ενώ κάποιοι όρμησαν και στον επικεφαλής αξιωματικό με αποτέλεσμα να του σχίσουν το χιτώνιο.

Η ένταση εκτονώθηκε λίγη ώρα αργότερα με την επέμβαση της αστυνομίας που ΄στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί από τους πυροσβέστες.

Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, είναι η τρίτη κατά σειρά πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις τελευταίες μέρες στα όρια του καταυλισμού και εκφράζουν φόβους για την ασφάλειά τους.