Ο καθηγητής Richard A. Werner είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται Local First CIC.

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο του ΕΛ, είχε μιλήσει για το μέλλον των ανθρώπινων κοινωνιών, άπαξ και εισαχθεί το ψηφιακό χρήμα και φτιαχτούν οι κλειστές γειτονιές των 15 λεπτών, όπως σχεδιάζεται και πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό και θα είναι «τριπλό»!

Σε ακόμα ένα βίντεο, αναφέρει:

«Ανακαλύψαμε ότι, υπάρχει αυτό το κίνημα που ονομάζεται (Transhumanism – Διανθρωπισμός), το οποίο έχει να κάνει με την εμφύτευση, -ουσιαστικά ηλεκτρονικών συσκευών στο ανθρώπινο σώμα.

Κατά την άποψή μου είναι απολύτως, -εντελώς ηθικά απαράδεκτο. Είναι μια παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Πού είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια εδώ;

Την έχουν πουλήσει ως μια βελτίωση, ξέρετε, θα είναι… Έχετε όλες αυτές τις παραγωγές του Χόλιγουντ για την υποστήριξη αυτής της άποψης. Ξέρετε, θα είναι υπεράνθρωποι, θα είναι βελτιωμένοι, θα είναι σε θέση να σκέφτονται πιο γρήγορα, θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο απλώς με τη χρήση της σκέψης!

Ο Elon Musk ξέρετε, έχει επενδύσει πολλά σε αυτό το εγκεφαλικό εμφύτευμα. Οπότε όλα αυτά συμβαίνουν. Στην πραγματικότητα γνωρίζουμε για αυτό, υπάρχουν πειράματα και γνωρίζουμε επίσης ότι, σε ορισμένες χώρες όπως την Σουηδία, τα μικροτσίπ εμφυτεύματα έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Ξέρετε υπάρχει ένας μικρός κόκκος ρυζιού ανάμεσα στον αντίχειρα και τα δάχτυλά σας, το οποίο χρησιμοποιείται ως πορτοφόλι, διαβατήριο, κλειδί της πόρτας, κλειδί έναρξης διαφόρων εξοπλισμών, του υπολογιστή σας και οτιδήποτε θέλετε! Λοιπόν, αυτό το πουλάνε σαν κάτι πολύ βολικό (σ.σ. Η τεχνολογία αυτή θεωρείται ήδη παρωχημένι και ετοιμάζεται κάτι πολύ πιο εξελιγμένο).

Εάν το σκεφτείτε, τα οφέλη της ευκολίας είναι τόσο ελάχιστα που είναι αστείο πραγματικά! Φυσικά αυτό αποτελεί ένα τεράστιο βήμα προς τον απόλυτο έλεγχο»!

Δείτε την συνέχεια: