Εκλεκτή του Ομπάμα για το κλίμα δεν είχε ιδέα πόσο CO2 έχει η ατμόσφαιρα!! – video

Ένα ακόμα “χρυσό” βίντεο με τους άσχετους κλιματικούς κινδυνολόγους μας έρχεται από το 2015.

Η Διαχειρίστρια της Υπηρεσίας Προστασίας του περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών (EPA), Gina McCarthy, κατά τη διάρκεια ακρόασης σχετικά με μία σειρά από προτεινόμενους πράσινους κανονισμούς, φάνηκε να έρχεται σε δυσμενή θέση!

Δεν θυμόταν (ούτε αυτή, όπως και πολλοί ομοιοί της!!!) σε τι ποσοστό μεταφράζεται η ποσότητα του Διοξειδίου του Άνθρακα στην γήινη ατμόσφαιρα!!

Η ίδια επελέγη προσωπικά από τον Μπαράκ Ομπάμα για αυτή τη θέση όταν ήταν ακόμα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθεί ο εξής…επικός διάλογος:

Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Dana Rohrabacher: “Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω, τι ποσοστό της ατμόσφαιρας είναι CO2;

GINA MCCARTHY: “Τι ποσοστό της ατμόσφαιρας είναι CO2; Δεν έχω αυτόν τον υπολογισμό για εσάς, κύριε.”

Rohrabacher: “Ίσως θα μπορούσατε να μας πείτε ποια είναι η προσωπική σας εικασία για το ποσοστό του CO2.

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΚΑΡΘΥ: “Δεν κάνω αυτές τις εικασίες, κύριε“.

REP ROHRABACHER: “Είστε ο επικεφαλής της EPA και δεν το ξέρετε; Έχετε βασίσει όλους αυτούς τους νόμους… Α θα ζητήσετε από τον υφιστάμενό σας να σας πει. Αλλά, είστε ο επικεφαλής της EPA και δεν ξέρατε ποιο είναι το ποσοστό, και τώρα δρομολογείτε πολιτικές που επηρεάζουν δραματικά τον αμερικανικό λαό και δεν ξέρατε καν το περιεχόμενο CO2 στην ατμόσφαιρα, το οποίο ήταν η δικαιολογία για τις ίδιες τις πολιτικές για τις οποίες μιλάτε. Λοιπόν, σας ευχαριστώ”.

MCCARTHY: “Αν με ρωτάτε πόσο CO2 είναι στην ατμόσφαιρα, όχι ποσοστό αλλά πόσο, μόλις φτάσαμε σε επίπεδα 400 μερών ανά εκατομμύριο

Rohrabacher: “Από αυτά που έχω καταλάβει είναι πως το CO2 είναι το 1/2 του 1/10 του 1% της ατμόσφαιρας”

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι διάφοροι παρατρεχάμενοι (που αποτελούν τη θλιβερή μειοψηφία του επιστημονικού κόσμου) δεν ξέρουν ούτε τα βασικά περί κλίματος.

Ανέκαθεν αυτοί και τα αφεντικά τους βασίζονταν στο ότι δεν θα βρεθεί κανείς από το αγελαίο πλήθος να αμφισβητήσει τα λεγόμενά τους. Όταν αυτό γίνεται όμως και διατυπώνονται οι κατάλληλες ερωτήσεις, τότε πέφτει γέλιο!

Θυμηθείτε:

Δείτε ειδικούς της κλιματικής δήθεν αλλαγής να ξεφτιλίζονται από ένα απλό αγρότη.

Έλεγαν ότι κινδυνεύουμε από τα αέρια που αυξάνουν το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και δεν γνώριζαν οι υπερεπιστήμονες, ποιό το ποσοστό του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα λέγοντας ασυναρτησίες.

Υπόψιν ότι, εξαιτίας της ανύπαρκτης κλιματικής αλλαγής, πληρώνει όλος ο πλανήτης τρισεκατομμύρια ευρώ σε ετήσιους φόρους, δήθεν για να σωθεί ο πλανήτης, αλλά κανείς δεν έχει καταλάβει , ούτε έχει εξηγηθεί ποτέ, πως θα σωθεί ο πλανήτης επειδή πληρώνουμε φόρους, αφού όλα τα μέτρα που λαμβάνονται για την μείωση των αερίων του λεγόμενου θερμοκηπίου, είναι απλά μέτρα απαγόρευσης και τα λαμβάνουν οι πολίτες και όχι αυτοί που απλά εισπράττουν τους φόρους φτωχοποίησης ουσιαστικά των λαών.

Ειδικοί για τα μπάζα, όπως συνηθίσαμε και εδώ στην Ελλάδα, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, γιατί κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν ανακατεύεται με τους καραγκιόζηδες της νέας τάξης.

Το διοξείδιο του άνθρακα αποτελεί το 0,039% (και αν) της ατμόσφαιρας και αν πέσει κάτω από 0,020%, αρχίζουν να εξαφανίζονται τα φυτά από την επιφάνεια της Γης.

Αυτό θέλετε ρε σκουπίδια;;;;;

Απλά απευθύνεστε σε ηλιθίους και λέτε ότι θέλετε σε επίπεδο reality show. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

el.gr