Τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα, καταρρίφθηκαν μετά το “όχι” του Ιρλανδικού λαού με 70% για τον προσδιορισμού των φύλων και την απόρριψη του Τσέχικου κοινοβουλίου με 118 ψήφους στον γάμο και την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο πρωθυπουργός επικαλείται συνεχώς την εναρμόνιση με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρόλα αυτά οι μεγάλες ροές λαθρομεταναστών συνεχίζονται. Και η κατρακύλα δεν έχει σταματημό καθώς υπερψηφίστηκε ο γάμος των ομοφυλοφίλων, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπως και η ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα (ΔΕΗ, νερό).

Παρατηρούμε λοιπόν πως δεν υπάρχει καμία υποχρεωτικότητα στην εναρμόνιση, πολλών θεμάτων της Ελληνικής νομοθεσίας με την Ευρωπαϊκή. Απλά χρησιμοποιείται αυτό σαν “καραμέλα” από τους μπλε, πράσινους, ροζ φιλελεύθερους για να περάσουν τα αντεθνικά και αντικοινωνικά τους πιστεύω. Για αυτό φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι και τα δημοψηφίσματα καθώς ξέρουν πως έχουν την κοινωνία απέναντι τους. Ατράνταχτό παράδειγμα το δημοψήφισμα για τα μνημόνια του 2015, όταν το “όχι” του Ελληνικού λαού έγινε “ναι”.

Το Εθνικό Μέτωπο, ο Εθνικισμός, επειδή εκφράζει την πραγματική λαϊκή βούληση είναι υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφισμάτων όπως έγινε και στην Ιρλανδία ώστε και στην Ελλάδα η ελίτ της παγκοσμιοποίησης να “έτρωγαν ακόμα ένα χαστούκι”. Με μια μικρή χρονική παράταση αυτό, θα το απολαύσουν στις εκλογές του Ιουνίου.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Μετώπου