“Πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε”

Ένας γερουσιαστής της πολιτείας της Καλιφόρνια είπε σε ένα συγκεντρωμένο πλήθος γονέων στη δικαστική επιτροπή της Γερουσίας της Καλιφόρνια να εγκαταλείψουν την πολιτεία κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης για ένα νομοσχέδιο που, όπως δήλωσε, θα θέσει τους γονείς που δεν επιβεβαιώνουν τη «μετάβαση φύλου» του παιδιού τους σε κίνδυνο κατηγοριών για κακοποίηση παιδιών .

Ο γερουσιαστής Scott Wilk, R-Santa Clarita, είναι ένας από τους δύο μόνους Ρεπουμπλικάνους στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας της Καλιφόρνια και έχει υπηρετήσει στο νομοθετικό σώμα της Καλιφόρνια για 11 χρόνια. Ήταν επίσης ο μοναδικός που επιχειρηματολόγησε ενάντια στην τροποποίηση AB 957 του Οικογενειακού Κώδικα. Ειδικότερα ένας Δημοκρατικός γερουσιαστής ζήτησε στις 5 Ιουνίου την τροποποίηση του Οικογενειακό Κώδικα της Καλιφόρνια περιλαμβάνοντας την «επιβεβαίωση φύλου» μαζί με την ανάγκη του παιδιού για «υγεία, ασφάλεια και ευημερία».

Είμαι τώρα στο 11ο έτος στο νομοθετικό σώμα της πολιτείας και συνεχώς προτείνουμε πολιτικές για την προστασία των παιδιών. Μετά από 11 χρόνια, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αρχίσουμε να προστατεύουμε τους γονείς.

Αυτό απλά δεν συμβαίνει.

Ήμουν εδώ και έχω δει μια πλήρη κατά μέτωπο επίθεση σε σχολεία, αφαιρώντας την επιλογή των γονέων για το πώς θα εκπαιδεύονται τα παιδιά τους εις βάρος ιδιαίτερα των έγχρωμων παιδιών.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βάλει κυβερνητικούς γραφειοκράτες μεταξύ γονέων, παιδιών και γιατρών όσον αφορά την ιατρική περίθαλψη—και τώρα έχουμε [AB 957] όπου αν ένας γονέας δεν υποστηρίζει την ιδεολογία της κυβέρνησης, [τα παιδιά] θα να αφαιρεθεί από το σπίτι…

«Στο παρελθόν, όταν είχαμε αυτές τις συζητήσεις και είχα δει τα γονικά δικαιώματα να ατροφούν – ενθάρρυνα τους ανθρώπους να συνεχίσουν να αγωνίζονται», πρόσθεσε ο γερουσιαστής. «Έχω αλλάξει γνώμη για αυτό».

«Αν αγαπάτε τα παιδιά σας, πρέπει να φύγετε από την Καλιφόρνια. Πρέπει να φύγετε», είπε.


«Σήμερα, περιλαμβάνει μόνο διαδικασίες διαζυγίου και, ειλικρινά, ένας δικαστής μπορεί ήδη να το λάβει υπόψη. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να τελειώσει με τις διαδικασίες διαζυγίου. Στο παρελθόν, όταν είχαμε αυτές τις συζητήσεις και είδα τα γονεϊκά δικαιώματα να ατροφούν, ενθάρρυνα τους ανθρώπους να συνεχίσουν να αγωνίζονται».

«Έχω αλλάξει γνώμη γι’ αυτό. Αν αγαπάς τα παιδιά σου, πρέπει να φύγεις από την Καλιφόρνια», πρόσθεσε.

Δείτε video με τα όσα είπε ο γερουσιαστής:

ελ