Μήνυμα στην εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει ο Στέφανος Κασσελάκης, τη στιγμή που οι διαφωνούντες με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πληθαίνουν. Προς αυτήν την κατεύθυνση ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέτει τον Στ. Τζουμάκα εκτός κόμματος. Είχαν προηγηθεί ηχηρές διαφοροποιήσεις στελεχών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Την απόφαση Κασσελάκη έσπευσε να δικαιολογήσει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος επιτέθηκε στον Στ. Τζουμάκα. «Σήμερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο διάλυσης, κάντο εκτός κόμματος», έγραψε σε ανάρτησή του.  

Η ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.
Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως ”ολιγαρχικό” και ”διαπλεκόμενο”.

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ», όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης.