Δεν πάει πίσω η έκδοσή τους. Μόνο ίσως τα…πανηγύρια των κυβερνώντων.

Τι κι αν πνίγονται χιλιάδες κάτοικοι της Θεσσαλίας; Στην κυβέρνηση δεν κάνουν πίσω και είναι αποφασισμένοι να φέρουν αυτό το οποίο υπέγραψαν!!

Τις ψηφιακές ταυτότητες δηλαδή με τα δύο τσιπάκια (παρότι ο HOAX πρωθυπουργός είπε ότι δεν θα έχουν!!) και την…”κεραία”. (δειτε στο τέλος)

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η νέα απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τις νέες ταυτότητες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αιτήσεις για την έκδοσή τους θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου.

Συγκριμένα τονίζεται ότι:

Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο τεχνικής ετοιμότητας των αρμόδιων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ορίζουμε την 25/09/2023 ως ημερομηνία έναρξης της έκδοσης των νέου τύπου δελτίων ταυτότητας Ελλήνων πολιτών, μορφότυπου ID-1, όπως ρυθμίζονται στην υπ’ αρ. 8200/0-297647/27.04.2018 κοινή απόφαση των Αναπληρωτών Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών «Έκδοση νέου τύπου Δελτίου Ταυτότητας Ελλήνων πολιτών» (Β’ 1476), όπως αντικαταστάθηκε με την υπ’ αρ. 8200/0-181621/14.05.2019 (Β’ 1671) κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών και την υπ’ αρ. 8200/0-109568/17.02.2023

Δείτε εδώ το ΦΕΚ

el.gr

Λίγες ώρες λοιπόν πριν έρθουν οι πλημμύρες, λόγω των οποίων αναβλήθηκε η ομιλία Μητσοτάκη αυτό το Σαββατοκύριακο, είχαν παρουσιάσει στα κανάλια τον «σκελετό» της νέας ταυτότητας.

Στο βίντεο φαίνονται ολοκάθαρα και τα δύο τσιπάκια και η λεγόμενη…«κεραία της ταυτότητας»:

«Τι εννοούμε κεραία; Χρησιμοποιείται η τεχνολογία RFID, δηλαδή αναγνώριση μέσω ραδιοσυχνοτήτων. Αυτές οι κάρτες δεν έχουν κάποια πηγή ενέργειας. Η πηγή ενέργειας είναι απαραίτηση ούτως ώστε να δοθεί ένα σήμα για να μας εντοπίσει κάποιος. Τα τσιπάκια που έχουν μέσα έχουν αποθηκευμένη την πληροφορία».

Βέβαια όλα αυτά βγάζουν HOAX τον ίδιο τον Μητσοτάκη, που δήλωσε στο Υπουργικό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας πως οι νέες ταυτότητες «δεν θα έχουν τσιπάκια»!!