Δύο τρανσέξουαλ (ή ότι ότι τέλος πάντως θέλουν να δηλώνουν ότι είναι), διασχίζουν εσκεμμένα περπατώντας προκλητικά στη μέση, την πλατείας Αριστοτέλους. Φυσικά και υπάρχουν δεκάδες άλλοι δρόμοι και πλευρές της πλατείας για να περάσουν, αλλά αυτοί επιλέγουν να προκαλέσουν. Όχι δεν πήγαιναν βόλτα. Από τα δημοσιευμένα βίντεο δίνεται η εντύπωση ότι ήθελαν να προκαλέσουν. Και φυσικά όταν επιδεικνύεσαι, γνωρίζεις ότι ρισκάρεις να προκαλέσεις θετικά ή αρνητικά σχόλια. Ένα μεμονωμένο φτύσιμο από κάποιον νεαρό, παρουσιάστηκε ως «λιντσάρισμα» από τα ΜΜΕ!!!

21 συλλήψεις!!! (αυτό σημαίνει ότι έσπευσαν στο σημείο ΔΕΚΑΔΕΣ περιπολικά!!!). Τελικά αστυνομία υπάρχει. Και αφού οι αστυνομικοί ήρθαν ΜΕΤΑ το συμβάν, πως ήξεραν ποιοι συμμετείχαν στα γιουχαρίσματα; Μήπως «μάζεψαν» στην τύχη όποιον να ναι; Να πως αντιδρά η ΕΛ.ΑΣ. όταν προφανώς έχει δοθεί πολιτική εντολή: Πρέπει να ανακοινωθούν συλλήψεις!

Τι θα γινόταν αν διέσχιζε την πλατεία Ναυαρίνου ή την περιοχή της Καμάρας ένας νεαρός με μπλούζα «Μολών Λαβέ»; Ούτε περιπολικά θα εμφανιζόταν, ούτε δεκάδες συλλήψεις θα γινόταν, ούτε θα έριχναν άφθονα δάκρυα οι τηλεπερσόνες. Ούτε φυσικά θα τολμούσε να ζητήσει κανείς την «παραδειγματική» τιμωρία ανηλίκων δραστών από την δικαιοσύνη.

Ο «φασίστας» θα είχε διαπομπευτεί στο διαδίκτυο, θα του είχαν κλέψει το πορτοφόλι, τα κλειδιά, θα έβγαζαν στο διαδίκτυο την φωτογραφία με την (κλεμμένη) αστυνομική του ταυτότητα, και αργά ή γρήγορα θα δεχόταν και ένα γκαζάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας του. Και όταν μετά από ένα μήνα έβγαινε από το νοσοκομείο, θα αναγκαζόταν να αλλάξει εμφάνιση για να αποφύγει νέες επιθέσεις από τις φωτογραφίες του που θα είχαν ήδη κυκλοφορήσει. Συνέβη κάτι από όλα τα παραπάνω στα δύο «θύματα της ρατσιστικής επίθεσης»; Δεν νομίζετε ότι σαν πολύ γέρνει η πλάστιγγα από τη μια μεριά;

Σε ένα σωρό προγραμματισμένες πορείες και συγκεντρώσεις, αναρχικοί και ΛΟΑΤΚΙ βεβηλώνουν ιερά σύμβολα και πρόσωπα της Ορθόδοξης πίστης μας. Με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. που αν και παρούσα ΔΕΝ επεμβαίνει.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η «Υπηρεσία Αντιμετώπισης Αντιρατσιστικής Βίας» της ΕΛ.ΑΣ;

Όπως φαίνεται, «Ελληνική» Αστυνομία και «Ελληνική» Δικαιοσύνη αλλά και τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί μας με τις δηλώσεις τους, έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες.

viber_image_2023-07-04_12-10-49-264
πίνακας 1821

Όσο για το παραμύθι της «Ελευθερία της Τέχνης» που επικαλούνται, ΓΙΑΤΙ όταν κάποιοι τηρώντας ένα έθιμο και ντύνοντας ένα καρναβάλι ως Κασελάκη, αυτό να θεωρείται «ρατσισμός» και να σπεύδουν όλοι ΑΜΕΣΩΣ να το «καταδικάσουν» (δείτε εδώ), ενώ το να βεβηλώνονται συστηματικά ιερά Σύμβολα και πρόσωπα της Ορθοδοξίας δεν θεωρείται ρατσισμός;

2018 AIGIO 521124125321-IMG_4399.jpg

Καμαρώστε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των ΜΜΕ στο βίντεο που ακολουθεί: