Θα γίνουμε μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων…
Σημάδια επερχόμενου χάους και ανασφάλειας στην Ελλάδα!!! Ελαιοπαραγωγοί, θορυβημένοι από τα απανωτά κρούσματα κλοπών που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της αύξησης στη τιμή του ελαιόλαδου, κάνουν περιπολίες και προσλαμβάνουν σεκιούριτι!!!!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βασίλης Βρουλίτης, σημειώνει πως η κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο είναι φοβική!

Όπως μεταδίδεται, αγροτικός συνεταιρισμός τοποθέτησε πρόσφατα στις αποθήκες του κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχει και συναγερμός!

Στην Μεσσηνία, οι κάτοικοι σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά να ξεκινήσουν να κάνουν βραδινές περιπολίες στα χωράφια τους, όταν ο καρπός θα είναι έτοιμος για συγκομιδή!

«Τα τσουβάλια που αφήναμε το βράδυ στο χωράφι θα τα ξεχάσουμε κι αυτά», λέει ο κ. Βρουλίτης!

Μάλιστα τα τσιπάκια-συστήματα εντοπισμού (gps) σε σχήμα ελιάς που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Κρήτη φαίνεται να μην επαρκούν για τους κινδύνους!!!

Ωστόσο, τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που σχεδιάζουν οι παραγωγοί ελαιόλαδου θα μετατοπίσουν το ενδιαφέρον των επιτήδειων στα ελαιοτριβεία και θα πρέπει να βρεθεί λύση και εκεί!!!

Ήδη, όπως τονίζεται μεγάλα ελαιοτριβεία διαθέτουν υπηρεσίες σεκιούριτι, ενώ πολλοί παραγωγοί φοβούνται πως θα πέσουν θύματα ακόμα και άλλων παραγωγών, των οποίων η σοδειά δεν θα πάει καλά!!!

Δημιουργείται ένα απίστευτο χάος, το οποίο ουδείς γνωρίζει με ασφάλεια που θα οδηγήσει!!!

el