Το ΕΛ την ξέθαψε μαζί με τον δημοσιογράφο που την παρουσιάζει…

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος, Alex Newman, ρίχνει φως σε μια έκθεση του ΟΗΕ του 2013 που υποστηρίζει ότι το κρέας, το κοτόπουλο και η παραδοσιακή γεωργία «δεν είναι βιώσιμα» και ότι χρειάζεται μια «μείζονα προπαγανδιστική εκστρατεία» για να πειστούν οι άνθρωποι να τρώνε έντομα, επικαλούμενη την Μαρία Αντουανέτα!!!!!!!!!!!

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Κάποιος από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ μού έστειλε αυτή την αναφορά.

Αυτή δημοσιεύτηκε το 2013. Κανείς ποτέ δεν διαβάζει αυτά τα πράγματα… Αλλά είπε ”Είναι σημαντική!!! Πρέπει να τη διαβάσεις!!!!”

Έτσι, την διάβασα και κατέληξα να γράψω ένα άρθρο γι’ αυτήν. Δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2016: ”ΟΗΕ: Ας φάνε έντομα!” θυμίζοντας την Μαρία Αντουανέτα. Δεν γνωρίζω αν πράγματι το είπε αυτό. Πολλοί λένε ότι δεν το είπε. Αλλά η αναφορά αφορούσε στο πως θα μας κάνουν να τρώμε έντομα!!!!

Πως το κρέας, το κοτόπουλο και η παραδοσιακή γεωργία δεν ήταν βιώσιμη και η τροφή του μέλλοντος θα πρέπει να είναι σιχαμερά έρποντα (σ.σ. με την μορφή αλεύρων, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά, τα οποία συνεχώς ακριβαίνουν. Όλα αυτά (και) μέσω της τεχνολογίας CRISPR)…

ΕΔΩ ολόκληρη η έκθεση και άρθρο του Forbes, το οποίο αναφέρεται σε αυτήν με τίτλο «Τα Ηνωμένα Έθνη λένε ότι όλοι πρέπει να τρώμε έντομα»!!!

Δείτε στον βίντεο, τον τρόπο, κατά τον οποίο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται πως αποκαλύπτει, θα μας πείσουν να τρώμε έντομα «μέσω προπαγάνδας»:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/