«Δεν πήγα να τη βιάσω»

Από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής συνελήφθη ένας 40χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε άσεμνα μηνύματα σε ανήλικη.

Πίσω από το προφίλ με το οποίο συνομιλούσε ο άνδρας κρύβονταν δύο αγόρια 17 ετών, ενώ ο 40χρονος έκλεισε και ραντεβού με το ανήλικο κορίτσι, με το οποίο νόμιζε ότι μιλούσε.
Ο κατηγορούμενος για παιδοφιλία μίλησε στο Star και έδωσε την δική του εκδοχή.

«Δεν είχα σκοπό καν να την αγγίξω», λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για παιδοφιλία, αφού αντάλλασσε μηνύματα με προφίλ «ανήλικης».

«Σας λέω έχω κόρη σε αυτή την ηλικία και φοβάμαι να την πιάσω, πόσο μάλλον ένα ξένο παιδάκι που ξέρω ότι θα πάω φυλακή αν το κάνω κάτι. Εγώ πήγα στο ραντεβού από περιέργεια να δω τι ήθελε και γιατί τόσο μικρή ηλικία τι ψάχνει δηλαδή σε τέτοια μικρή ηλικία. Δεν πήγα, δηλαδή, για να το βιάσω, να το αγγίξω, να το πειράξω», δήλωσε στο Star ο 40χρονος.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι του 40χρονου με την ανήλικη

Ο 40χρονος έστελνε επί τρεις ημέρες μηνύματα στο Instagram σε ένα κορίτσι, το οποίο είχε την ηλικία της κόρης του, όπως είπε ο ίδιος το έκανε… από περιέργεια!

Ακολουθεί ο διάλογος που είχε μαζί της και έφερε στο «φως» το Star:

13χρονη: Καλησπέρα, τι κάνεις;

40χρονος: Μια χαρά είμαι, εσύ πώς είσαι;

13χρονη: Καλά. Δουλεύεις;

40χρονος: Ναι.

«Πήγα στο ραντεβού από… περιέργεια»

Εξηγώντας τον λόγο που πήγε στο ραντεβού, υποστήριξε ότι το έκανε από περιέργεια.

«Τη ρώτησα πόσο χρονών είναι, μου είπε 13 στα 14. Μου είπε “έχεις πρόβλημα να μιλάμε;”, της είπα όχι, “εσύ μου λέει πόσο είσαι, εγώ είμαι 40. Με ρώτησε αν έχω σχέση, της είπα όχι, ρώτησα και εγώ αν έχεις σχέση μέσω μηνυμάτων μου είπε ότι δεν έχει και μετά πήγε λίγο… ερωτικού περιεχομένου το θέμα. Πρώτη έστειλε φωτογραφία γυμνή, μετά της έστειλα εγώ άλλη μία από κουταμάρα».

Το ραντεβού είχε κλειστεί σε σημείο της πλατείας της Αγίας Παρασκευής το Σάββατο το απόγευμα. Πρώτος έφτασε ο 40χρονος, η ανήλικη όμως δεν έφτασε ποτέ.

Πίσω από το ψεύτικο προφίλ της υποτιθέμενης 13χρονης βρίσκονταν δύο νεαροί ηλίκιας 17 ετών. Το είχαν φτιάξει για να εντοπίσουν παιδόφιλο… και στη συνέχεια να τον εκβιάσουν.

«Μου είπαν ή θα μας δώσεις ό,τι λεφτά έχεις στο ATM στην τράπεζα ή θα πάμε στην αστυνομία να δείξουμε τις πρόστυχες αυτές συνομιλίες. Και έφυγα εγώ από μόνος μου και πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα στο Χαλάνδρι γιατί φοβήθηκα», επεσήμανε ο 40χρονος.

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και οι δυο ανήλικοι για εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία. Όλοι τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.