Αυτό κάνει ο ΟΗΕ
Η Maggie Hope Braun ηγείται ενός λεγόμενου «λαϊκού κινήματος» για να διώξει τον ΟΗΕ (KICLEI) από τις τοπικές κυβερνήσεις, δίνοντας την δυνατότητα, όπως λέει, στους Καναδούς να αποκαταστήσουν τις τοπικές ατζέντες έναντι της παγκόσμιας επιρροής. Αυτό που καταγγέλλει είναι ο τρόπος, κατά τον οποίο τα Ηνωμένα Έθνη προωθούν μέσω δήμων στον Καναδά (και φυσικά και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο συμπεριλαμβανομένης ίσως και της Ελλάδας) προωθούν διεθνιστικές πολιτικές μέσω των δήμων!

Αυτό που προτείνεται είναι η αντίδραση κοινωνιών σε τοπικό επίπεδο, μέθοδος η οποία ενδέχεται εξίσου να αποτύχει και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για την παγκόσμια χούντα, η οποία θα αξιοποιήσει το χάος της «άμεσης δημοκρατίας»

Μιλώντας στο Ίδρυμα RAIR από το Δημαρχείο της Οτάβα στις 18 Απριλίου, η Μπράουν έκανε λόγο για διάφορες ατζέντες των Ηνωμένων Εθνών που απειλούν τα ατομικά δικαιώματα και την λήψη τοπικών αποφάσεων.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ανακαλύψαμε ότι τα προγράμματα οδηγιών των Ηνωμένων Εθνών λειτουργούν σε δημοτικό επίπεδο σε όλη την χώρα!

Ξεκίνησαν περίπου το 1994 από την καναδική κυβέρνηση και, την εποχή συνεργασίας με την «ICLEI». Η «ICLEI» είναι το “Διεθνές Συμβούλιο Τοπικών και Περιβαλλοντικών Πρωτοβουλιών”. Αυτό που έκαναν είναι να ξεκινήσουν την χρηματοδότηση και διαχείρηση προγραμμάτων μέσω της Ομοσπονδίας Δήμων του Καναδά.

Από εκεί και μετά έχουμε όλα αυτά τα διαδραστικά προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών, τα οποία οι δήμοι μας υιοθετούν οικειοθελώς, -ή έχουν υιοθετήσει οικειοθελώς, οποιαδήποτε στιγμή από το 1994. Αυτό έχει αλλάξει τις επιλογές λήψης αποφάσεων στα τοπικά μας συμβούλια. Εστιάζουμε στην εκπαίδευση των κοινοτήτων και των συμβουλίων μας σε αυτά τα προγράμματα (σ.σ. Διεθνιστική πολιτική από-ανάπτυξης σύμφωνα με την Ατζέντα 2030)».

el