Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ένας εκ των προσώπων που εμπλέκονται άμεσα με την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο σταθμάρχης του Παλαιοφάρσαλου, Γιώργος Ζήντρος, ένας από τους βασικούς μάρτυρες για την τραγωδία στα Τέμπη, αναφέροντας πως απειλείται η ζωή του!

Ο Γιώργος Ζήντρος ήταν ο έμπειρος σταθμάρχης που βρισκόταν το μοιραίο βράδυ στον σταθμό των Παλαιοφαρσάλων. Ήταν ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στον σταθμό της Λάρισας μόλις αντιλήφθηκε ότι έγινε το δυστύχημα. Όλον αυτόν τον καιρό καταθέτει στοιχεία στον εφέτη ανακριτή σχετικά με την απουσία τηλεδιοίκησης στη Λάρισα αλλά και για τις ελλείψεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

«Στο τηλέφωνο, με απόκρυψη. Καλέσανε τρεις φορές. Την τρίτη φορά το σήκωσα και μου έβαλε το τραγούδι ”Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο”. Κατευθείαν το έκλεισα. Δε με ξαναενόχλησαν βέβαια», είπε ο σταθμάρχης στο STAR.

Στην ερώτηση εάν το κατήγγειλε στην αστυνομία, ο ίδιος απάντησε καταφατικά.

Ποιος είναι ο μυστηριώδης… Σωτήρης και γιατί εξαφανίστηκε από τους διαλόγους;
Παράλληλα, το πρόσωπο κλειδί, ο άνθρωπος που είχε πρόσβαση στο καταγραφικό του ΟΣΕ, μίλησε για πρώτη στο OPEN, αποκαλύπτοντας πως τα ηχητικά μετά την τραγωδία των Τεμπών φεύγανε προς διάφορες κατευθύνσεις!

«Εγώ πήρα εντολή από τον κύριο Κόνδυλα και τον κύριο Τερεζάκη και μου το ζητήσανε… Πρώτη, δυο και τρεις του μήνα φεύγανε προς διάφορες κατευθύνσεις αρχεία. Αλλά το σίγουρο είναι ότι από την πρώτη ημέρα, πήρε ο κύριος Κόνδυλας τα αρχεία και δυο, τρεις του μήνα πήρε ο κύριος Στουρνάρας τα αρχεία», ανέφερε ο κύριος Νίκος Ηλιόπουλος.

«Τα αντίγραφα αυτά αντιγράφηκαν σε CD αλλά στην ΕΛ.ΑΣ. παραδόθηκαν σε USB», ανέφερε τονίζοντας πως δεν μπορούν να πειραχθούν ούτε να κοπούν, ωστόσο ερωτηματικό είναι πως βγήκαν από CD και δόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία σε USB.

Ο Σωτήρης που…εξαφανίστηκε!

karditsastakra