Ξυπνήστε…, φωνάζουν στους λαούς τους στελέχη ανά τον κόσμο…

Ο Malcolm Roberts είναι Αυστραλός πολιτικός. Είναι μέλος του One Nation και είναι Γερουσιαστής για το Κουίνσλαντ από το 2019.

Όπως δήλωσε για την Συνθήκη του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας που θα μπορεί να επιβάλλει ανά πάσα στιγμή υγειονομική χούντα στα κράτη της Δύσης και όχι μόνο, παρακάμπτοντας την εθνική κυριαρχία:

«Υπάρχει πολλή συζήτηση σχετικά με την προτεινόμενη συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού  Υγείας και τις αλλαγές, στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας.

Εν συντομία, η πρόταση είναι ένας δυστοπικός εφιάλτης. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας -ο “WHO”, απαιτεί η εξουσία να υπαγορεύει στην Αυστραλιανή πολιτεία, την Ομοσπονδιακή Πολιτική Υγείας, συμπεριλαμβανομένης της εντολής υποχρεωτικού εμβολιασμού, απαγόρευση κυκλοφορίας, κλείσιμο συνόρων και επιχειρήσεων, και το χειρότερο από όλα, κράτηση οποιουδήποτε  δεν συμμορφώνεται με την τελευταία εντολή  εμβολιασμού και τις αναγκαστικές ιατρικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με τους αυθαίρετους κανόνες ο WHO, μπορεί να διατάξει μια εταιρεία να σταματήσει να παράγει φάρμακα.

Αυτή η αρπαγή εξουσίας προσαρμόζεται τώρα σε συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών και θα ψηφιστεί στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον Μάιο του 2024. Εάν ψηφιστεί, και τα δύο σώματα του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου θα πρέπει να  επικυρώσουν τις αλλαγές.

Απορρίψτε την Συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με εξουσίες δικτάτορα».

el.gr