Η επί χρόνια κολλητή εισαγγελέων και δικαστών και σιτιζόμενη από το δημόσιο Ιωάννα Μάνδρου, έκανε ένα σχόλιο για τον θάνατο του 36χρονου στο Blue Horizon, που σήκωσε αντιδράσεις.

Η Ιωάννα Μάνδρου σχολίασε στον ΣΚΑΪ τον θάνατο του 36χρονου, ο οποίος στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο πετάχτηκε στη θάλασσα, όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος Blue Horizon.

«Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Ωστόσο στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και και να τον σκοτώσεις», με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμφωνεί στα λεγόμενά της.

makeleio