«Θα υπονομεύαμε την εμπιστοσύνη του κοινού στους εμβολιασμούς»!

Η ρυθμιστική αρχή για τους εμβολιασμούς της Αυστραλίας υποψιάστηκε ότι οι θάνατοι ενός 7χρονου αγοριού και ενός άλλου 9χρονου παιδιού προκλήθηκαν από τις λήψεις εμβολίων mRNA κατά του COVID-19, και ωστόσο δεν προειδοποίησε το αυστραλιανό κοινό όπως αποκαλύπτει το Nation First.

Η αυστραλιανή ρυθμιστική αρχή εμβολίων, Therapeutic Goods Administration ( TGA), δημοσίευσε έγγραφα βάσει της νομοθεσίας για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI) που δείχνουν ότι η ρυθμιστική αρχή μπορεί να υποψιαζόταν μια «αιτιώδη» σχέση μεταξύ αυτών των θανάτων και των εμβολίων mRNA κατά της COVID-19.

Τα έγγραφα δείχνουν επίσης υποψίες για μια «αιτιώδη» σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου μιας νεαρής γυναίκας και ενός νεαρού άνδρα στα 20 τους.

Στην πραγματικότητα, η TGA ισχυρίστηκε ότι η δημοσίευσή τους θα μπορούσε να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Η είδηση προέρχεται από μυστικές εκθέσεις που έγιναν γνωστές μόνο μέσω αιτήματος για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI) που υποβλήθηκε από τη γενική ιατρό με έδρα το Κουίνσλαντ , Δρ Melissa McCann.

Οι θάνατοι αυτών των δύο παιδιών δεν αναφέρονται σε καμία από τις εκθέσεις ασφάλειας για τα «εμβόλια» που εκδόθηκαν από την TGATGA.

Τα έγγραφα TGA που κυκλοφόρησαν στο πλαίσιο του FOI είναι σημειώσεις αρχείων για αυτά που φέρουν την επισήμανση “Συναντήσεις Ομάδας Αξιολόγησης Θανατηφόρου AEFI” με το AEFI να είναι ένα ακρωνύμιο του TGA Adverse Events Following Immunisation δηλαδή Ανεπιθύμητα Συμβάντα Μετά τον Εμβολιασμό!

Το σημείωμα του αρχείου TGA για τον θάνατο της 9χρονης υποδεικνύει επίσης «καρδιακή ανακοπή» και την αναφέρει ως «έκβαση εκτίμησης αιτιότητας».

 Άλλες σημειώσεις αρχείου για αποθανόντα άτομα που η TGA δεν πίστευε ότι πέθαναν ως αποτέλεσμα των ενέσεων COVID-19 αναφέρθηκαν ως “απίθανη αιτιότητα”.

Λόγω της επεξεργασίας των σημειώσεων του αρχείου, δεν είναι γνωστό πότε συνέβησαν οι θάνατοι αυτών των δύο παιδιών, πότε αναφέρθηκαν στο TGA και πότε διαπίστωσε ότι συνδέονταν με τις ενέσεις mRNA του COVID-19.

Είναι εξωφρενικό το γεγονός ότι η αυστραλιανή ρυθμιστική αρχή για τα εμβόλια είχε μια υποψία ότι δύο θάνατοι παιδιών πιθανώς συνδέονταν με τα εμβόλια mRNA κατά της COVID-19, αλλά δεν το ανέφερε στο αυστραλιανό κοινό και το πιο σημαντικό, στους γονείς.

Μια άλλη σημείωση αρχείου αναφέρει ότι η TGA αρχικά διαπίστωσε ότι ο θάνατος μιας 21χρονης γυναίκας ήταν «μη ταξινομήσιμος», αλλά αργότερα άλλαξε τη στάση της σε «αιτιώδης».

Ο θάνατος αυτής της 21χρονης γυναίκας φαίνεται να είναι ο μόνος θάνατος από τις σημειώσεις του αρχείου που σημειώθηκε στις εκθέσεις δημόσιας ασφάλειας της TGA ως συνδεδεμένος με τις ενέσεις mRNA του COVID-19.

Η Δρ McCann η οποία τελικά εξασφάλισε τα έγγραφα TGΑ σύμφωνα με τους νόμους FOI, προσπάθησε τουλάχιστον τέσσερις φορές να πάρει πληροφορίες από το TGA αλλά κάθε φορά η αρχή το αρνήθηκε.

Στην πέμπτη προσπάθεια, ήταν επιτυχής, αλλά έπρεπε να μειώσει το αίτημά της μετά από επιμονή της TGA…

Τα έγγραφα που έλαβε ήταν σε μεγάλο βαθμό διασκευασμένα, τα οποία η TGA υποστήριξε ότι ήταν για λόγους απορρήτου.

Η TGA επίσης δεν έχει καταχωρίσει τα έγγραφα στο αρχείο καταγραφής FOI του ιστότοπού της, όπως απαιτείται συνήθως, χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία της ιδιωτικής ζωής για τις οικογένειες των αποθανόντων ατόμων, παρόλο που όλοι οι παράγοντες αναγνώρισης έχουν ήδη διορθωθεί.

Η TGA ισχυρίστηκε επίσης ότι «η αποκάλυψη των εγγράφων (στην ιστοσελίδα της) θα μπορούσε να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη του κοινού».

Οι άγνωστοι θάνατοι δύο παιδιών μπορεί να το κάνουν αυτό.

Την ίδια στιγμή τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) προσέθεσαν στο πρόγραμμα ανοσοποίησης τους εμβολιασμούς για παιδιά, εφήβους και ενήλικες κατά του Covid-19!

Σύμφωνα με το Politico, η προσθήκη τους επισημοποιεί αυτή την καθοδήγηση για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τα σχολεία.

Σημειώνεται βέβαια πως το πρόγραμμα εμβολιασμών του CDC, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, δεν επιβάλλει τα εμβόλια.

Οι Πολιτείες καθορίζουν ποια εμβόλια απαιτούν τα σχολεία για τους μαθητές και οι 50 Πολιτείες έχουν ιατρικές εξαιρέσεις για τα εμβόλια.

Ορισμένες Πολιτείες έχουν επίσης εξαιρέσεις μη ιατρικού εμβολιασμού για θρησκευτικούς ή φιλοσοφικούς λόγους.

Όσον αφορά τα παιδιά:

–Το CDC συνιστά στα υγιή παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών να λαμβάνουν μια κύρια σειρά δύο δόσεων του μονοσθενούς εμβολίου Moderna ή Pfizer-BioNTech για τον Covid-19 ακολουθούμενη από μια τρίτη δόση ενός δισθενούς εμβολίου.

–Τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών θα πρέπει να λαμβάνουν δύο δόσεις του εμβολίου Moderna ή Pfizer-BioNTech Covid-19, ακολουθούμενες από δισθενή εμβόλιο.

–Τα παιδιά 12 ετών και άνω θα πρέπει να λάβουν είτε δύο δόσεις του εμβολίου Moderna, Pfizer ή Novavax ακολουθούμενες από ένα δισθενές αναμνηστικό. Επί του παρόντος, μόνο η Moderna και η Pfizer-BioNTech κατασκευάζουν ενημερωμένες δισθενείς λήψεις που στοχεύουν παραλλαγές του κορωνοϊού που κυκλοφορούσαν ευρέως το περασμένο φθινόπωρο.

–Τα ανοσοκατεσταλμένα παιδιά θα πρέπει να λαμβάνουν τρεις δόσεις του εμβολίου Moderna ή Pfizer-BioNTech Covid-19 ως κύρια σειρά αντί για δύο, και θα πρέπει επίσης να λαμβάνουν ένα δισθενές αναμνηστικό.

Μία νέα γερμανική έκθεση  διαπίστωσε κατόπιν αυτοψιών που διεξήχθησαν ότι πέντε άτομα που πέθαναν απροσδόκητα στο σπίτι χωρίς προϋπάρχουσα ασθένεια λίγο μετά τον εμβολιασμό τους κατά του Covid πιθανότατα πέθαναν λόγω του εμβολίου.

Η έκθεση , που δημοσιεύθηκε στο Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, περιέχει λεπτομερείς αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης το 2021.

Όπως αναφέρει ο Will Jones του Daily Sceptic με επικεφαλής τους Thomas Longerich και Peter Schirmacher, στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε πέντε θανάτους που σημειώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα μετά από την πρώτη ή την δεύτερη δόση εμβολιασμού με Pfizer ή Moderna, η φλεγμονή του καρδιακού ιστού λόγω που προκλήθηκε λόγω αυτοάνοσης απόκρισης είχε πιθανόν ή πιθανώς προκαλέσει το θάνατο.

PRONEWS