“ΣΥΨΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”!!

Μικρός είναι ο κόσμος, λέει ο λαός και αυτό έγινε νωρίτερα όταν ο Στέφανος Χίος συνάντησε τον καθηγητή Σύψα, γνωστό και μη εξαιρετέο “κτηνίατρο” που έστειλε στον τάφο χιλιάδες Έλληνες για να τα κονομησει αυτός και οι ομοίοι του από τις φαρμακευτικές. Ναι, καλά καταλάβατε. Έγινε της κακομοίρας. Δείτε:

Αυτός ο τύπος που λέει σε δημοσιογράφους ότι έχουν πάρε δώσε με ανθρώπους της νύχτας, είναι καθηγητής λοιμωξιολογίας και ήταν ένας από τους γνωστούς μαϊντανούς τη διετία του κορονοϊού που έσπερναν τον πανικό στο λαό και τον προέτρεπε να πάει να εμβολιαστεί.

Αμέτρητες οι δηλώσεις του, πάντα καταστροφολογικές. Όμως όπως είδατε στο βίντεο, αυτός που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ από όλους να φορούν μάσκα, τώρα πια δεν το κάνει διότι το… μεροκάματο τελείωσε. Ανταμείφθηκε για τις “υπηρεσίες” του και τώρα για τον κ. Νίκο Σύψα, ο κορονοϊός δεν είναι τόσο επικίνδυνος. Αυτός και οι ομοιδεάτες του, εκμεταλλευόμενοι το ακαταδίωκτο πούλησαν τρόμο στον κοσμάκη για κάτι που ήταν επίφοβο για τη δημόσια υγεία. Αυτό να μην το ξεχνάει ο κόσμος και εμείς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ σίγουρα όχι.