Τι ισχυρίζεται ο Dr. David Martin! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Στο 3o Διεθνές Συνέδριο για τον covid, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις 3 Μαϊου, μίλησε μεταξύ άλλων και ο Dr David Martin.

Να σημειωθεί ότι ο Dr Μάρτιν είναι ο δημιουργός πολλών ποσοτικών δεικτών δημοσίων μετοχών που βασίζονται στην καινοτομία και είναι ο ιδρυτής των ταμείων Purple Bridge. Eχει συνεργαστεί στενά με το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλούς εμπορικούς και χρηματοοικονομικούς ρυθμιστικούς οργανισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία για την υποστήριξη και την ανάπτυξη υποδομών για την υποστήριξη της αυξανόμενης εξάρτησης για τις συμβάσεις και τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα στις επιχειρηματικές συναλλαγές.

Οι δηλώσεις του

“7 μήνες πριν τον ισχυρισμό (της εμφάνισης) του πρώτου ασθενή (covid), τέσσερις αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της “Moderna” τροποποιήθηκαν για να συμπεριλαμβάνουν τον όρο τυχαίο ή της σκόπιμης απελευθέρωσης ενός αναπνευστικού παθογόνου, ως αιτιολόγηση της κατασκευής ενός εμβολίου για κάτι που δεν υπήρχε τότε”

Θυμηθείτε εδώ άλλη δήλωσή του Dr David Martin: “ΕΜΒΟΛΙΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: «Περίπου 600 εκατ. ανθρώπων ΑΧΡΗΣΤΕΥΜΕΝΑ στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση» – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ”