Αμέσως λοιπόν τη λιτανεία, ως είθισται, οι δημοσιογράφοι του νομού πλησίασαν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, με στόχο να του αποσπάσουν κάποια δήλωση, κάποια δέσμευση, κάποιο μήνυμα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για το λαό της Ηλείας.

Τότε όμως, ο (τοποθετημένος από το χεράκι) πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ηλείας Γιώργος Λαμπρόπουλος επιτέθηκε φραστικά στους δημοσιογράφους, ενώ προέτρεψε και τον κ. Πέτσα να μην μιλήσει, γιατί οι δημοσιογράφοι της Ηλείας γράφουν ότι θέλουν… Αντιδρώντας μάλιστα ο δημοσιογράφος και εργασιακός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ, δέχθηκε ακόμα πιο χυδαία επίθεση, με εκφράσεις που ανήκουν… μόνο στο πεζοδρόμιο!

Αλλά… ούτε ο κ. Χρήστος Γαβράς,  «γλίτωσε» από το «λυμένο για καυγά ζωνάρι» του κ. Λαμπρόπουλου. Τα άκουσε και ο κ. Γαβράς τα «Γαλλικά» του από τον κ. Λαμπρόπουλο, ο οποίος μάλιστα των ρώτησε «τι δουλειά έχεις εσύ εδώ με ποια ιδιότητα ;».

Τώρα τι δουλειά έχει σε όλες τις εκδηλώσεις της ΝΔ ο «διωγμένος κλωτσιδών» κ.Γαβράς, αυτό είναι ένα αναπάντητο ερώτημα…

Αυτά είναι λοιπόν τα γεγονότα….

Υ.Γ. 1 Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό ο κ. Πέτσας και μην μπορώντας να το διαχειριστεί… ζήτησε να πάει στην τουαλέτα γιατί δεν ήξερε τι να πει ο άνθρωπος. Ένας βουλευτής λοιπόν οδήγησε τον κ. Πέτσα στα «ιδιαίτερα» και άλλος προσπάθησε να ηρεμήσει τον μαινόμενο πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π.

Υ.Γ. 2. Με αυτά τα γεγονότα θα διεκδικήσει την πρωτιά στην Ηλεία το κυβερνων κόμμα;

ilia.news