Είχε ανέβει στην ταράτσα να γιορτάσει την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το χαμό του 15χρονου Γιαννάκη στην Αλεξανδρούπολη, που σκοτώθηκε σήμερα το πρωί πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας του, μπροστά στα μάτια του έντρομου πατέρα!

Όπως δήλωσε ο ιερέας παππούς του, πάτερ Ιωάννης, ο αδικοχαμένος εγγονός του που είχε χθες γενέθλια, είχε μεγάλη αγάπη για την ομάδα του ΠΑΟΚ και προκειμένου να γιορτάσει την πρόκριση, ζήτησε το πρωί από τον πατέρα του μια χάρη: να ανέβει μαζί του στην ταράτσα και να βγάλει μία selfie με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Όπως είναι φυσικό, ο πατέρας του δεν του χάλασε το χατήρι και λίγο αργότερα σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα: «Ο θάνατος του εγγονού μου ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχουν καταρρακωθεί οι ψυχούλες μας. Είναι μία κατάσταση που δεν ελέγχεται πνευματικά. Μπορεί να είμαι ιερέας και να την ελέγχω αλλά ανθρωπίνως δεν είναι εύκολο. Να μην το ζήσει κανείς αυτό, είναι τόσο δύσκολο» δήλωσε ο παππούς στο newsit.gr.

Και συνεχίζει: «Ήταν πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί. Χαμογελαστό παιδί. Ανέβηκε στην ταράτσα με τον πατέρα του για να βγάλει μία selfie φωτογραφία, δεν ξέρω πώς, παραπάτησε και έπεσε στον φωταγωγό από τον 5ο όροφο. Είχε κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα ο ΠΑΟΚ και ζήτησε από τον πατέρα του να ανεβούν στον 5ο όροφο και φορώντας τη φανέλα της ομάδας του να βγάλει μια φωτογραφία και να την έχει. Απο τη χαρά για την ομάδα του. Όμως όλο αυτό εξελίχθηκε σε τραγωδία. Πήγε στην άκρη του φωταγωγού, είχε ένα τζάμι που, ίσως να ήταν και ραγισμένο, το ακούμπησε, έσπασε και έπεσε μέσα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 15χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.