ότι ο μέγας κοινωνιστης-αν και δικτάτορας -Παπαδόπουλος περαν της «σεισάχθειας» των αγροτικών δανείων χάριζε και οικόπεδα και σπίτια σε νιόπαντρα τότε ζευγαρια στην επαρχία με κλήρο που εποπτεύαν οι τότε κοινοτικές αρχές ώστε να δοθούν κίνητρα για παραμονή τους και δημιουργία στην ύπαιθρο.. Υψηλά γράμματα για κάποιον που δεν εργάστηκε ποτε εκτός πολιτικής..

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι παιδαριώδης η προσέγγιση. Πρέπει να υπάρχει και ένα χαλινάρι. Δεν είναι αρχηγός ενός μικρού κόμματος που λέει «χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω σπίτια».

Παράλληλα, τόνισε ότι ο κ. Κασσελάκης με τις εξαγγελίες του στέλνει ένα αντιεπενδυτικό μήνυμα όταν λέει πως θα επιβαρύνει τις επιχειρήσεις. 

Π. Μαρινάκης κατά Στ. Κασσελάκη: Δεν είναι monopoly η άσκηση οικονομικής πολιτικής

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ασκώντας κριτική στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε την Τρίτη (12/03).

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Π. Μαρινάκης κληθείς να σχολιάσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο Στ. Κασσελάκης, ανέφερε ότι «ως προς το σκέλος του οικονομικού προγράμματος η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η άσκηση της οικονομικής πολιτικής δεν είναι μονόπολη, το έκανε ο κ. Τσίπρας. Από τον κ. Τσίπρα έως τον κ. Κασσελάκη έχει μεσολαβήσει η σκληρή και δύσκολη πραγματικότητα. Υπάρχει η έννοια της πραγματικότητας η οποία κατεδαφίζει τον λαϊκισμό. Είναι ανάξιο σχολιασμού».

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «από τον κ. Τσίπρα έως τον κ. Κασσελάκη μεσολάβησαν δύο κυβερνήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με αντίστοιχες σε πολλές περιπτώσεις υποσχέσεις όπως θα φορολογήσουμε τις μεγάλες επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να αυξήσουν πάνω από 25 φορολογικούς συντελεστές και να αφήσαν ανεργία οκτώ μονάδες μεγαλύτερη από ό,τι την έχουμε εμείς στο 10% και μία χώρα με κατώτατο μισθό με 650 ευρώ. Η πραγματικότητα συνεχίστηκε με τον κ. Μητσοτάκη και μάθαμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις μία ισχυρή οικονομία. Όλα αυτά δις που ήρθαν στη χώρα μας δεν θα έρχονταν αν η χώρα μας ήταν στην κατάσταση που ήταν το 2015».