Έχουμε κατεπαναληψιν υπογραμμίσει ότι όλο το “παιγνιδι” του Μητσοτακη είναι στον Α γύρο των εκλογών με στόχο να βρεθεί σε…θέση βολής με την αυτοδυναμία…Αφού ξεκαθάρισε με πρωτοφανεις δολιοτητες έως των ορίων της αντισυνταγματικοτητας και της καταργωσεως του τεκμηριου αθωωτητος, όπως επισημαίνουν κορυφαίοι νομικοί της χώρας και σήμερα εξέχων εξαυτων και στην ΕΣΤΙΑ, τον χώρο στα δεξιά του κι “εξαγορασε” κατά τα φαινόμενα την στήριξη των…ρεταλιων που απέμειναν κι εφόσον χρειαστούν, στρέφεται τώρα σε διμετωπο αγωνα συσπειρωσης της ΝΔ, χρεώνοντας τον Ανδρουλάκη πιο κοντά στον Τσιπρα, ενώ είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι τάχει βρει με το “αμαρτωλο” ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό των ίδιο αν βγαίνουν τα κουκιά. ..Ο πολιτικά κι όχι μόνον, “πορφυρογεννητος” Μητσοτακης, διαπράττει ένα καίριο πολιτικό σφαλμα: Υποτιμά την οργή των πατριωτων ψηφοφόρων όχι μονάχα για τις..εσχατες μεθοδεύσειςτου, αποκλεισμων, αποστασιων η “εξαγορων” αλλά και για την όλη του “πολιτεια” στα ιδεολογικά κυρίως ζητήματα Περισσότερα στην κάλπη.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κυρ. Μητσοτάκης: Το ΠΑΣΟΚ επί ημερών Ανδρουλάκη είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

06/05/2023 • 21:37

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στη ΝΔ «βλέπει» το ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «πολλές φορές ο κ. Ανδρουλάκης δίνει την εντύπωση ότι έχει κάποιου είδους προσωπικό θέμα μαζί μου».

Όπως υπογράμμισε στη συνέντευξή του στο Action24, ο ίδιος έχει πρόβλημα με το ΠΑΣΟΚ, καθώς, «τουλάχιστον επί ημερών του κ. Ανδρουλάκη, έχει διολισθήσει σε μια σειρά από θέσεις που προσωπικά, κατά την άποψή μου, το φέρνουν πολύ πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ, από ό,τι σε εμάς».

«Θα αξιοποιήσω μέχρι και το τελευταίο λεπτό που έχω στη διάθεσή μου να παρουσιάσω στους πολίτες το όραμά μου για την Ελλάδα του μέλλοντος, να παρουσιάσω το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία… Η απλή αναλογική είναι μία νάρκη στην πολιτική σταθερότητα, ένα εκλογικό σύστημα από το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει μία σταθερή κυβέρνηση», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action 24.

Είπε ότι «έχουμε ακούσει πάρα πολλά τις τελευταίες εβδομάδες. Από την “κυβέρνηση των ηττημένων”, πήγαμε σε “κυβέρνηση ανοχής”, πήγαμε σε μία συζήτηση η οποία έγινε με τον κ. Βαρουφάκη ο οποίος θέλει να αντικαταστήσει τα ευρώ μας με “Δήμητρες”, τώρα υπάρχει μία κόντρα του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου.