Γράφει σε άρθρο του ο Robert Malone

Ένα από τα πιο ανησυχητικά γεγονότα των τελευταίων τριών ετών ήταν η παγκοσμιοποιημένη, συντονισμένη ανταλλαγή μηνυμάτων κοινωνικο-οικονομικών και πολιτικών σε όλο τον κόσμο. Όλοι εμείς στο κίνημα της ελευθερίας έχουμε αναρωτηθεί: ποιος το ελέγχει αυτό; Πώς συμβαίνει αυτό;

Θυμάμαι ότι πέρασα χρόνο το περασμένο φθινόπωρο με τον Nick Hudson του Pandata Group (Panda). Συζητούσαμε πολιτικές που συμβαίνουν για τρανς σε όλο τον κόσμο. Ήμασταν και οι δύο πολύ ενοχλημένοι, όχι μόνο από τις πολιτικές, αλλά και από το πώς προέκυψαν.

Πώς εξαπλώθηκαν τόσο γρήγορα και συντονισμένα οι πολιτικές διδασκαλίας των υποτιθέμενων μη δυαδικών φύλων στα σχολεία και η σημασία της «μετάβασης φύλου» των παιδιών σε όλο τον κόσμο; Πώς είναι δυνατόν η Νότια Αφρική να έχει ακριβώς τις ίδιες μάχες για τα «τρανς δικαιώματα» με τις ΗΠΑ και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Φυσικά, δεν γίνεται χωρίς συντονισμό.

Στη συνέχεια, το μυαλό μας δεν στράφηκε μόνο στις πανδημικές πολιτικές της κάλυψης, των εντολών και των lockdown, αλλά στην κλιματική αλλαγή, την εξάλειψη των αυτοκινήτων με αέριο, την Ατζέντα 2030, την κίνηση για την εξάλειψη των ειδών ιδιωτικής ιδιοκτησίας όπως αυτοκίνητα, κατοικίες και οικόσιτα ζώα, ψηφιακές ταυτότητες, ψηφιακές νόμισμα, πόλεις 15 λεπτών, αφαίρεση ιδιωτικής γης, παγκοσμιοποιημένη λογοκρισία κ.λπ., όχι μόνο σε μία χώρα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Η συντονισμένη λίστα φαίνεται ατελείωτη.

Δεν θυμάμαι καμιά περίοδο στη ζωή μου όπου οι περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου συμφωνούσαν τόσο πολύ. Από πού προήλθαν αυτές οι πολιτικές; Ποιος τις συντονίζει; Πως εγινε αυτο;

Λοιπόν, ένας αναγνώστης μου έγραψε για την ανακάλυψή του ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) έχει μια επίσημη επιτροπή προέδρων από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και ότι αυτοί οι πρόεδροι συγκεντρώνονται τακτικά για να συζητήσουν και να αποφασίσουν την πολιτική στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Αυτοί οι πρόεδροι έχουν δεσμευτεί να υποστηρίξουν το σχέδιο του Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Από την ιστοσελίδα του WEF :
Η κοινότητα Global University Leaders Forum (GULF) αποτελείται από τους προέδρους των κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου που έχουν δεσμευτεί να υποστηρίξουν την αποστολή του WEF για τη βελτίωση του πλανήτη. Μαζί οι πρόεδροι του GULF εντοπίζουν και αντιμετωπίζουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων των τάσεων, των προκλήσεων και των βέλτιστων πρακτικών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την έρευνα και τον κοινωνικό αντίκτυπο. Η κοινότητα αποτελείται από 29 μέλη και προεδρεύεται από τη Suzanne Fortier, Διευθύντρια και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου McGill.

Το 2021, η κοινότητα του GULF θα επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο τα πανεπιστήμια μπορούν να διευκολύνουν μια πιο ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάκαμψη από την πανδημία COVID-19, μεταξύ άλλων μέσω της εξερεύνησης των δεξιοτήτων για το μέλλον και της επανεκπαίδευσης, της κοινωνικής ένταξης και της δράσης για το κλίμα.

Οι πρόεδροι και οι καθηγητές του GULF συμμετέχουν με πολλούς τρόπους στο Φόρουμ:

Δίκτυα εμπειρογνωμόνων: ευκαιρίες για εμπειρογνώμονες να συνεισφέρουν σε κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων των Παγκόσμιων Μελλοντικών Συμβουλίων
Ανάπτυξη Insight: ευκαιρίες για συνεισφορά σε νέα έρευνα, διάδοση νέων γνώσεων και συνεργασία για την ενίσχυση της Στρατηγικής Νοημοσύνης
Δράση: ευκαιρίες για τη διαμόρφωση του κόσμου μέσω 18 πλατφορμών που αντιμετωπίζουν κοινωνικές, περιβαλλοντικές, τεχνολογικές και βιομηχανικές προκλήσεις
Μάθηση: ευκαιρίες ανάπτυξης και πιλοτικών εκπαιδευτικών ενοτήτων με κοινότητες του Φόρουμ
Τα 29 μέλη του GULF αναφέρονται παρακάτω:

C/O: Robert Malone
Πανεπιστήμια όπως το Stanford, το MIT, το Princeton, το Yale, το Berkeley, το University of Pennsylvania και το University of Chicago είναι μέλη. Οι συνδρομές προέδρων διεθνών κολεγίων περιλαμβάνουν την Οξφόρδη, το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική) και κορυφαία κινεζικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Υπάρχει μια πλατφόρμα 18 ιδεολογιών που αυτοί οι πρόεδροι καλούνται να υποστηρίξουν και να διαδώσουν σε όλη την πανεπιστημιούπολη και την κοινωνία τους.

Αυτοί οι ηγέτες πανεπιστημίων έχουν λάβει ειδικό καθεστώς εντός του WEF και καλούνται να συμμετάσχουν σε άλλα συμβούλια, όπως τα «Παγκόσμια Συμβούλια του Μέλλοντος».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του WEF:

Το δίκτυο των Παγκόσμιων Μελλοντικών Συμβουλίων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι το κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο γνώσης πολλαπλών συμμετόχων, αφιερωμένο στην προώθηση της καινοτόμου σκέψης για τη διαμόρφωση ενός πιο ανθεκτικού, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμο μέλλον.

Το δίκτυο συγκαλεί περίπου 600 από τους πιο σχετικούς και καταρτισμένους “ηγέτες σκέψης” από τον ακαδημαϊκό χώρο, την κυβέρνηση, τους διεθνείς οργανισμούς, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία των πολιτών, ομαδοποιημένοι σε θεματικά συμβούλια που βασίζονται σε εμπειρογνωμοσύνη. Είναι μια κοινότητα μόνο με πρόσκληση και τα μέλη υποδεικνύονται για διετή θητεία.

Μου φαίνεται ότι το Παγκόσμιο Φόρουμ Ηγετών Πανεπιστημίων είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο το WEF επέλεξε παγκόσμιους ηγέτες. Αυτοί κάνουν τη δουλειά του WEF με τρόπους που μπορούμε μόνο να φανταστούμε.

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι το WEF δεν κατέχει θέσεις μεγάλης εξουσίας, ότι είναι γεμάτο μεγαλοπρέπεια και περιστάσεις, αλλά δεν έχει εξουσία. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Θυμάστε το 2019, όταν το WEF και τα Ηνωμένα Έθνη υπέγραψαν μια τεράστια συμφωνία εταιρικής σχέσης; Τώρα, η δύναμη του WEF υποστηρίζεται από τη δύναμη του ΟΗΕ και το αντίστροφο.

Τα παρακάτω είναι από ένα δελτίο τύπου του WEF , που δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2019:

“Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη υπέγραψαν σήμερα ένα Πλαίσιο Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης που περιγράφει τομείς συνεργασίας για την εμβάθυνση της δέσμευσης και την από κοινού επιτάχυνση της εφαρμογής της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Το πλαίσιο συντάχθηκε με βάση τη χαρτογράφηση της υφιστάμενης συνεργασίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων και θα επιτρέψει μια καλύτερη στρατηγική και πιο συντονισμένη προσέγγιση για την επίτευξη τους”.

Αυτό μας δείχνει πως τα Ηνωμένα Έθνη δεν αντιπροσωπεύουν πλέον τα έθνη, είναι εταίρος με τις 1000 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι με αυτή τη συνεργασία ένα τεράστιο χρηματικό ποσό εισρέει στα ταμεία των Ηνωμένων Εθνών.

Τα Ηνωμένα Έθνη και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν έχουν αξιωματούχους που να εκπροσωπούν τον λαό. Οι ηγέτες τους δεν έχουν εκλεγεί για να λαμβάνουν αποφάσεις για λογαριασμό μας ή για λογαριασμό του έθνους μας. Οι ατζέντες αυτών των οργανώσεων δεν είναι αυτές των συμφερόντων μας και δεν αντικατοπτρίζουν τις αντιλήψεις μας για τα δικαιώματα της προσωπικής μας κυριαρχίας. Ωστόσο, μέσα από την Ατζέντα 2030 και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (μια οργάνωση-ομπρέλα των Ηνωμένων Εθνών) που πρότεινε Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας… φαίνεται ότι ο ΟΗΕ επιθυμεί να αντικαταστήσει το εθνικό δίκαιο και την εθνική κυριαρχία σύμφωνα με τις εντολές του WEF.

Οι πολιτικοί που συνδέονται με το WEF πρέπει να δηλώνουν ότι είναι ξένοι πράκτορες. Αποτελεί εγγενή σύγκρουση συμφερόντων τόσο η εκπροσώπηση όσο και η υποστήριξη του WEF και της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ομοίως, πολλοί από τους προέδρους πανεπιστημίων που ονομάζονται ηγέτες του WEF GULF προέρχονται από δημόσια ιδρύματα. Τα χρήματα των φορολογουμένων δεν πρέπει να στηρίζουν προέδρους πανεπιστημίων που έχουν πίστη σε μια ξένη ΜΚΟ.

anazitiseis.gr