ες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον 2ο κύκλο των Κυπριακών Προεδρικών εκλογών, το ΑΚΚΕΛ που σε όλες τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού ήταν άφαντο, είναι ο ενορχηστρωτής μίας λυσσαλέας προσπάθειας στήριξης του κομμουνιστή Μαυρογιάννη έναντι του Χριστοδουλίδη.

Αυτοί που ξεπούλησαν το νησί και παρέδωσαν τη χώρα σε κάθε λογής μαφιόζο από την “μαμά Σοβιετική Ένωση” δεν διστάζουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ελεύθερη βούληση των Κύπριων ψηφοφόρων ακόμα και σήμερα Σάββατο (11/2) που απαγορεύονται οι οποιεσδήποτε πολιτικές δηλώσεις.

Για παράδειγμα, δείτε την παρακάτω ανάρτηση που αφορά τους επίγονους του Κληρίδη και θα καταλάβετε:

PHOTO-2023-02-11-20-21-47

Την ίδια στιγμή, άλλοι υποψήφιοι που δεν πέρασαν στον 2ο γύρο, γύρισαν την μπιφτέκα μόνο και μόνο για να πάρουν την εξουσία και πάλι οι κομμουνιστές. Τρανό παράδειγμα ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Δείτε τι έλεγε πριν ένα μόλις μήνα:

PHOTO-2023-02-11-19-07-28

Ωστόσο, κατά παραδοχή του ίδιου του Μαυρογιάννη, από την επόμενη κιόλας του 1ου γύρου των εκλογών, υπήρξαν συναντήσεις μεταξύ τους με αποτέλεσμα σήμερα ο Νεοφύτου να κλείνει το μάτι στον κομμουνιστή.

b_b_mavr_1

Πρόκειται για επανάληψη της ιστορίας με παρέμβαση ξένων υπηρεσιών που θέλουν τους αριστερούς ξανά στην εξουσία ώστε να ολοκληρωθεί ακόμα και η προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία.

από. Makeleio.gr