Μετά το δεύτερο ακυρωθέν τέρμα του Ολυμπιακού

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βόλο, οδήγησε σε επεισόδια και δακρυγόνα με τους οπαδούς στις κερκίδες, λίγο μετά από ένα γκολ που ακυρώθηκε για τους Πειραιώτες.

Με το σκορ στο 2-2, ο Ολυμπιακός βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα του Βόλου, αλλά αμφότερα τα γκολ των Μασούρα και Ελ Κααμπί ακυρώθηκαν από τον διαιτητή ως οφσάιντ, με απόφαση του VAR.

Το γεγονός εξαγρίωσε τον κόσμο στην εξέδρα και κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο χώρο γύρω από το χορτάρι, ενώ πλήθος καρεκλών εκτοξεύτηκαν από την κερκίδα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ρίχνουν δακρυγόνα για να αντιμετωπίσουν τους οπαδούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η αναμέτρηση.

Τα δακρυγόνα ήταν πάρα πολλά με αποτέλεσμα ο κόσμος να αποχωρήσει από την εξέδρα ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Το ίδιο έπραξαν και οι διαιτητές. Εν τέλει μετά από αρκετή ώρα αποφασίστηκε η συνέχιση της αναμέτρησης, με τους παίκτες των δύο ομάδων να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο, να αγωνίζονται για λίγα λεπτά και το ματς να τελειώνει με 2-2.