Η παρακμή διαλύει τις αμερικανικές μεγαλουπόλεις

Μετά το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και την Νέα Υόρκη, την τιμητική της σε ότι αφορά την εσωτερική κατάρρευση και τις εικόνες πόλης τρίτου κόσμου, έχει η Φιλαδέλφεια, της οποίας οι δρόμοι έχουν γεμίσει με χιλιάδες άστεγους και εθισμένους σε ένα πανίσχυρο και θανατηφόρο συνθετικό ναρκωτικό, το περιβόητο Tranq, το οποίο έχει ως βασικό συστατικό την ξυλοζίνη.

Πρόκειται για ένα ναρκωτικό το οποίο καθιστά τον χρήστη του ένα είδος ζόμπι και του οποίου ο εγκέφαλος παύει να λειτουργεί και το σώμα σταματάει να κινείται.

Είναι πάρα πολύ φθηνό και εύκολο να αποκτηθεί από άτομα νεαρής ηλικίας που ζουν σε συνοικίες χαμηλών εισοδημάτων αλλά η καταστροφή που προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό είναι απερίγραπτη.

Όσοι το χρησιμοποιούν χάνουν εντελώς τις συνειδησιακές τους λειτουργίες και μολύνονται τα άκρα τους με αποτέλεσμα πάρα πολλές φορές να καταλήγουν σε ακρωτηριασμό.

Η Φιλαδέλφεια πάντοτε αντιμετώπιζε ιδιαίτερο πρόβλημα με την εγκληματικότητα καθώς μαζί με το Ντιτρόιτ θεωρούνταν από τις πιο βίαιες αμερικανικές πόλεις.

Επί διακυβέρνησης Μπάιντεν όμως, το έγκλημα έχει λάβει κολοσσιαίες διαστάσεις και η εικόνα παρακμής των αμερικανικών μεγαλουπόλεων προβληματίζει.

@urbanvisuals2.0 #kensingtonphilly #philadelphia #philadelphia #kensington #kensingtonphiladelphia ♬ original sound – Urban Visuals 2.0