Οι δημόσιες επιστημονικές απόψεις φιλοξενούνται χαριν του ρεπορτάζ , κατοχυρωμένου με διεθνείς συμβασεις και ουδεμία πρόθεση υπάρχει υιοθέτησης η απόρριψης των

Ο καρδιολόγος Dr Peter McCullough, σχετικά πρόσφατα, περιγράφει πως επιτυγχάνεται, σύμφωνα με τον ίδιο, η αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη ακίδα, η οποία υπάρχει στα εμβόλια COVID.

Όπως αναφέρει:

«Η σημαντικότερη ερώτηση είναι: ”Ω Θεέ μου. Έκανα το εμβόλιο. Έκανα την ένεση. Τι κάνω για να προστατευτώ από τις συνέπειες;”

Χρειαζόμαστε 2 τρόπους για να διασπάσουμε την πρωτεΐνη- ακίδα, να την βγάλουμε από το σώμα. Ο 1ος είναι η ναττοκινάση 2.000 μονάδες 2 φορές την μέρα.

Ο 2ος είναι βρομελαΐνη, 500mg, 1 φορά τη μέρα. Αμφότερες διασπούν την πρωτεΐνη-ακίδα με διαφορετικούς τρόπους. Επιταχύνουν την κάθαρσή της μαζί.

Και το τελευταίο είναι κάτι για να μειώσουμε την φλεγμονή και την ζημιά από την πρωτεΐνη-ακίδα. Αυτό είναι η κουρκουμίνη.

Είτε σε νανο ή σε λιποσωμιακή μορφή είναι μια χαρά. Κουρκουμίνη 500mg 2 φορές τη μέρα. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα χωρίς συνταγή».

photo freepik