Κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τρίτη ημέρα βρίσκονται αντιμέτωπες στη Βουλή όπου συνεχίζεται η συζήτηση επί της πρότασηςδυσπιστίας, με κυβερνητικά στελέχη να κάνουν λόγο για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας που πέφτει στο κενό, και την αντιπολίτευση να μιλά για «παραποιημένα στοιχεία». Σήμερα θα διεξαχθεί η μάχη των πολιτικών αρχηγών με τη συζήτηση να ολοκληρώνεται με ονομαστική ψηφοφορία στις 21:00 το βράδυ.

Υπό το πρίσμα αυτό, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος,Παύλος Μαρινάκης, δίνει το στίγμα της κυβέρνησης με δηλώσεις του στο Liberal και τον Ν. Ταμπακόπουλο.

Ο Π. Μαρινάκης ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψει την εργαλειοποίηση της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη και τονίζει ότι, «από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση έσκυψε με σεβασμό το κεφάλι στη μνήμη των 57 αθώων θυμάτων».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η υπεράσπιση της αλήθειας παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση, η οποία από την πρώτη στιγμή έχει πει ότι όλα πρέπει να έρθουν στο φω