Οι επώνυμες επιστημονικές απόψεις φιλοξενούνται χαριν του ελεύθερου , κατοχυρωμένου με διεθνείς συμβασεις ελεύθερου ρεπορτάζ και ουδεμία πρόθεση υπάρχει υιοθέτησης η απόρριψης των

Σήμερα, η Επιτροπή του ΕΜΑ ενέκρινε, όπως διαβάσατε, το  προσαρμοσμένο εμβόλιο Comirnaty XBB.1.5 για την αντιμετώπιση του COVID-19, που αναπτύχθηκε από την BioNTech-Pfizer.

«Χαιρετίζω αυτήν την πολύ έγκαιρη έγκριση του προσαρμοσμένου εμβολίου για την COVID, το οποίο θα στοχεύει σε αναδυόμενες και εξαπλούμενες παραλλαγές. Ο COVID-19 θα κυκλοφορεί παράλληλα με την εποχική γρίπη κατά την επερχόμενη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», υπογραμμίζει η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου.

Ωστόσο, ο διάσημος καρδιολόγος, Dr Peter McCullough, έκανε λόγο για «ψευδές αφήγημα, το οποίο προσπαθεί να κάνει τον covid-19 σαν μια εποχική γρίπη».

Και συνέχισε:

«Ξέρετε, ο covid-19 δεν έχει καμία εποχικότητα!!!!! Το παρατηρήσαμε αυτό εδώ και 3,5 χρόνια. Δεν έχει καμία εποχικότητα. Και βλέπουμε αναφορές ότι ”Ο covid ανεβαίνει όσο κατευθυνόμαστε προς την εποχή της γρίπης και του κρυολογήματος”.

Η Μασαχουσέτη έχει εισάγει κάποια νομοθεσία ώστε να καταστούν υποχρεωτικά τα εμβόλια της γρίπης και του covid σε όλους τους μαθητές λυκείου και έχει προταθεί τώρα ότι θα υπάρξει ένας συνδυασμός εποχικού εμβολίου covid και γρίπης το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχει καμία εποχικότητα σ’ αυτόν (covid). Κανένα από τα εμβόλια του covid δεν έχει καν θεωρητική προστασία πάνω από μερικούς μήνες, όπως θυμάστε!!!!!

Έτσι, αυτή η ιδέα ότι θα χρειαστούμε απλώς εποχική προστασία κατά την χειμερινή περίοδο πιστεύω πως είναι μέρος ενός ψευδούς αφηγήματος!!!!!».

Δείτε το βίντεο:

EL.GR