Οι επιστημονικοί δημόσιοι ισχυρισμοί, παρατίθενται χαριν του ελεύθερου ρεπορτάζ διεθνώς κατοχυρωμένου με συμβασεις και ουδεμία πρόθεση ισχύει υιοθέτησης η απόρριψης των

Τι αποκάλυψε ο Peter McCullough

Ο γνωστό πλέον, χάρη στο ΕΛ, παθολόγος και καρδιολόγος Peter McCullough, δεν σταματά να εκτοξεύει «βόμβες» για τα εμβόλια, καθώς, όπως φαίνεται ετοιμάζονται να φέρουν νέο γύρο εμβολίων και πανδημιών στον κόσμο!!!

Όπως εξήγησε:

«2 προοπτικές μελέτες κοόρτης: μια από τον Mansuguan, η άλλη από τους Beurgin και Mueller, δείχνουν το ποσοστό καρδιακής βλάβης όταν αυτό εκτιμήθηκε πριν και μετά τη λήψη μιας δόσης του εμβολίου, της 2ης και της 3ης αντίστοιχα.

Σ’ αυτές τις μελέτες (το ποσοστό καρδιακής βλάβης ήταν) 2,5%. 2,5% σε έναν μεγάλο πληθυσμό, στα 2/3 του (πληθυσμού του) πλανήτη, είναι ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων τώρα!!!

Τώρα, όταν συμβαίνει η καρδιακή βλάβη, υπάρχει μια απόκλιση στην ηλεκτρική αγωγή μέσω μιας ζώνης.

Φυσιολογικά, το σώμα βασίζεται στην τέλεια εκπόλωση και επαναπόλωση.

Ο καρδιακός ιστός είναι άθικτος. Στην πραγματικότητα, ξέρετε, κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε για να αποφύγουμε ακόμη και το ελάχιστο έμφραγμα, επειδή ένα έμφραγμα θα μπορούσε να προκαλέσει μια μικρή ουλή.

Όταν λοιπόν συμβεί μια μικρή ουλή, η οποία θα μπορούσε να συμβεί στο 2,3% των ατόμων που έλαβαν αυτά τα εμβόλια, τώρα παγιδεύονται στο τυχαίο γεγονός μιας αργής εκπόλωσης μέσω της ζώνης της ουλής ή της βλάβης κι έπειτα αυτό πρέπει να επιστρέψει κυκλικά, κι αυτό ονομάζεται επανείσοδος.

Και η κοιλιακή ταχυκαρδία από επανείσοδο είναι ένας πολύ γρήγορος καρδιακός ρυθμός, διαρκεί τυπικά 15-30 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό ή κάπου τόσο.

Μπορείτε να δείτε τα διάφορα μοντάζ. Μπορείτε να δείτε κόσμο να αρχίζει να (τρέμει). Αυτό είναι κοιλιακή ταχυκαρδία. Κι έπειτα τελικά όταν αυτή μεταπίπτει σε κοιλιακή μαρμαρυγή, πέφτουν σαν κοτρόνες… Κι αυτή είναι η παθογένεση αυτού που παρατηρούμε.

Είναι καρδιακή ανακοπή προκαλούμενη από το εμβόλιο του covid-19!!!!!

(…)

Διαθέτουμε τώρα θετικές αποδείξεις από νεκροτομές τέτοιων περιπτώσεων: στο 100% των περιπτώσεων είναι θανατηφόρα, προκαλούμενη από το εμβόλιο, μυοκαρδίτιδα!!!!».

photo pixabay