«Απαγορευμένες ζώνες, όπου το κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Μήπως πρέπει να γίνει αντίστοιχο ρεπορτάζ και στην Αθήνα;
Η Ιταλίδα δημοσιογράφος Eugenia Fiore τραυματίστηκε σε βίαιη επίθεση από μουσουλμάνους άνδρες έξω από ένα τζαμί στο Roubaix της Γαλλίας!

Τι ακριβώς συνέβη;;;

Τον Οκτώβριο, μια τραγική τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στο Arras της Γαλλίας. Ο Mohammed Mogouchkov, ένας μουσουλμάνος «μετανάστης» δολοφόνησε βάναυσα τον πρώην δάσκαλό του, τον 57χρονο Dominique Bernard, ενώ φώναζε «Allahu Akbar». Αυτή η φρικτή επίθεση της τζιχάντ τράβηξε την προσοχή ενός ιταλικού ειδησεογραφικού συνεργείου.

Αποφάσισαν να επισκεφθούν την Γαλλία για να ερευνήσουν τι συνέβη.

Εξερεύνησαν απαγορευμένες ζώνες, περιοχές στις οποίες κυριαρχούν μουσουλμάνοι, στις οποίες το κράτος έχει ελάχιστο έως καθόλου έλεγχο.

Μαθητές και γονείς μοιράστηκαν τους φόβους τους για νέα επίθεση, τονίζοντας το αίσθημα ανασφάλειας που διαπερνά την περιοχή. Εξέφρασαν επίσης τις βαθιές ανησυχίες τους για την ζωή σε μια εξισλαμισμένη Ευρώπη. Μόνο στη Γαλλία, υπάρχουν πάνω από 750 «απαγορευμένες ζώνες» – παράνομες περιοχές όπου το κράτος έχει ουσιαστικά χάσει τον έλεγχο και όπου οι γηγενείς Γάλλοι, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, φοβούνται όλο και περισσότερο να πάνε!

Αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν παιδιά αλλοδαπών που φοιτούν σε ένα παράνομο σχολείο, ένα μέρος όπου οι κοσμικές εκπαιδευτικές εντολές της Γαλλίας παραβλέπονται υπέρ της διδασκαλίας της σαρία. Σε αυτό το σχολείο, τα παιδιά διδάσκονται να τηρούν πρακτικές όπως η υποχρεωτική κάλυψη, η τήρηση πέντε καθημερινών προσευχών και η τήρηση της συμπεριφοράς της Σαρία που διαχωρίζει τα φύλα και υπαγορεύει τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Αυτή η πρώιμη κατήχηση στους θρησκευόμενους μουσουλμάνους που στηρίζονται στην σαρία απεικονίζει μια ανησυχητική εικόνα του διαχωρισμού και της πολιτιστικής απομόνωσης μέσα στο Roubaix, μια πόλη μέσα σε μια ευρωπαϊκή χώρα!

Οι δημοσιογράφοι πλησίασαν ένα τζαμί στην περιοχή! Αλλοδαποί φεύγοντας από το τζαμί, εξοργισμένοι από τους μη μουσουλμάνους που γύριζαν βίντεο στο έδαφός τους, τους περικύκλωσαν, απαιτώντας την κάμερα και κατέφευγαν σε σωματικές επιθέσεις. Παρά τις εκκλήσεις και τις κραυγές για βοήθεια, οι δημοσιογράφοι ήρθαν αντιμέτωποι με αδυσώπητη βία, αφήνοντάς τους κακοποιημένους και τραυματισμένους.

Μία από τις δημοσιογράφους που δέχθηκαν επίθεση κατά τη διάρκεια του περιστατικού, εξιστόρησε την φρικτή εμπειρία!

Η συγκλονιστική επίθεση στους Ιταλούς δημοσιογράφους υπογραμμίζει τις επικίνδυνες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι μη μουσουλμάνοι από αλλοδαπούς σε ολόκληρη την Γαλλία, ιδιαίτερα στις ολοένα αυξανόμενες απαγορευμένες ζώνες, οι οποίες εξαπλώνονται και στην Ευρώπη! Άραγε τι θα γινόταν αν κάποιος έκανε αντίστοιχα ρεπορτάζ για την Αθήνα;;;

Δείτε στην αρχή του βίντεο: