Χιλιάδες «λευκά σκουλήκια έπεσαν σαν βροχή από τον ουρανό» στην Ινδία σαν ένα είδος παράξενης «βιβλικής πανούκλας». Στις ανατριχιαστικές εικόνες, οι οποίες τραβήχτηκαν την Τρίτη στο Μπιχάρ, ένα κρατίδιο της Ανατολικής Ινδίας που συνορεύει με το Νεπάλ, τα ανατριχιαστικά πλάσματα φαίνονται να πέφτουν μέχρι ο δρόμος να καλυφθεί με ένα «παχύ στρώμα» από τα άγνωστα ζωύφια.

Οι τρομοκρατημένοι ντόπιοι άρχισαν να κλείνουν τα μαγαζιά τους, για να προστατευτούν από αυτό το παράξενο φαινόμενο, το οποίο, ευτυχώς, δεν προκάλεσε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τη New York Post.

White worms ‘rain from sky,’ pummeling Indian town in disturbing video https://t.co/66ejpK0hk8

— New York Post (@nypost) May 17, 2023

Η προέλευση αυτών των σκουληκιών παρέμενε ασαφής περισσότερες από 24 ώρες αργότερα.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που κάτι αντίστοιχο προκαλεί ανησυχία.

Οι πολίτες στην επαρχία Λιαονίνγκ στην Κίνα προειδοποιήθηκαν να έχουν μαζί τους ομπρέλες αφού άρχισε να βρέχει «γαιοσκώληκες», με βίντεο να τα δείχνουν είναι διασκορπισμένα σε αυτοκίνητα και δρόμους.

Τα πλάνα συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές προτού ειδικοί επισημάνουν ότι οι λεγόμενες «σκουληκιασμένες σταγόνες βροχής» προέρχονταν τελικά από ένα είδος λεύκας στην περιοχή. Κι έτσι αποδείχθηκε ότι ήταν φυτικής προέλευσης…

Τον Φεβρουάριο, μια απομακρυσμένη κοινότητα στην Αυστραλία συγκλονίστηκε όταν μικρά, ζωντανά ψάρια άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό. Οι ειδικοί θεωρούν πως τα ψάρια παρασύρθηκαν από μια δίνη νερού, δηλαδή μια στήλη αέρα που μοιάζει με ανεμοστρόβιλο, η οποία τα μετέφερε σε μεγάλη απόσταση.

newsbeast.gr