Η Δύση θ΄απαγορεύσει το Θεό.. Δεν θα επιτρέπεται σε δημόσια και ιδιωτική σφαίρα η άσκηση λατρείας. Θα γυρίσουμε στην εποχή της Παλαιάς Διαθήκης της Σκηνής του Μαρτυρίου και στην Κιβωτό της Διαθήκης αλλά μ’ Αντιμνήσιο*. Στους ναούς θ΄απαγορευθεί η πρόσβαση γενική απαγόρευση. Θα γυρίσουμε στην εποχή του φορητού, κινητού ναού μ΄Αντιμνήσιο. Οι χριστιανοί θα διαπομπεύονται και θα διώκονται. Θα επικρατήσει νέα εικονομαχία. Ούτε στα σπίτια εικόνα και προσευχή όπως είναι στη Σ Αραβία ως σήμερα. Οι αντίθετοι οικείοι θα τους καταδίδουν στις αρχές. Θα συγκεντρώνουν τις εικόνες σε πλατείες θα τις σπάνε και θα τις καίνε. Οι χριστιανοί θα γίνουν κρυπτοχριστιανοί θα επιδοθούν σε μυστική λατρεία..

Από την αποχριστιανοποίηση στην καθολική απαγόρευση που θα είναι και το επόμενο στάδιο.

Οι χριστιανοί θα θεωρηθούν αντιφρονούντες συνωμότες, αντικαθεστωτικοί και ”εχθροί του λαού”, δεισιδαίμονες, οπαδοί της καθυστέρησης έναντι της προόδου, υπεύθυνοι για δεινά και κοινωνικές συμφορές.

Όλα αυτά δεν είναι προβλέψεις ούτε θρησκευτικός Καζαμίας είναι η φυσική λογική φορά των πραγμάτων με βάση τα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώθηκαν στην κατά κόβιντ και μετακόβιντ εποχή, τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και νομοτελειακά εκεί θα καταλήξει η πορεία της Δύσης σύμφωνα με τις δρομολογημένες φιλοσοφικές και πολιτικές της επιλογές που τρέχουν εδώ και 2 αιώνες καθώς και τις νομικές της καινοτομίες τελευταία.

Ο Νέος Άνθρωπος της Δύσης δεν μπορεί να είναι χριστιανός και μάλιστα συνειδητοποιημένος χριστιανός για να εφαρμοστεί μια νέα κανονικότητα.

Που θα περιλαμβάνει ηλεκτρονική δικτατορία και ψηφιακό ολοκληρωτισμό, ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης, Πανεπιτήρηση-Πανοπτικό, υγειονομικά πιστοποιητικά φρονημάτων, νέα οντολογική προσέγγιση του ανθρώπινου όντος είτε ως μετανθρωπισμός (τεχνητή νοημοσύνη, εμφυτεύματα κ.α) είτε ως συγκεχυμένη θεώρηση πολλαπλών φύλων ή άφυλοι ή διεμφυλικοί ή πολυφυλικοί (σσ αυτοκαθορισμός, είσαι ότι δηλώσεις) επαναπροσδιορισμός οικογένειας, Χαξλευκού και Οργουελιανού τύπου Γενετική κι αναπαραγωγή, υβριδικός κατασκευασμένος άνθρωπος προερχόμενος ως κι από τεχνητή μήτρα με γονιμοποίηση γενετικού υλικού από αποσπασμένο DNA από δέρμα κλπ χωρίς την κλασική πρόσμιξη σπέρματος ωαρίου.

Ο ενσυνείδητος χριστιανός θα είναι η Νέα Αντίσταση για αυτό επιχειρούν εκ των έσω να το προλάβουν με την Εκκλησία να λειτουργεί ως κόμμα και να προσπαθεί να μαντρώσει τους πιστούς για να τους καθυποτάξει στην καθεστωτική αντίληψη πηγαίνοντας κόντρα στον εαυτό της.. π.χ στάση της στην απαγόρευση λατρείας Ανάστασης Πάσχα κλπ

Το πείραμα έγινε απαγόρευση Πάσχα, Ανάστασης.. η πρόβα έγινε δεν απομένει να δούμε όλο το έργο

  • Η λέξη Αντιμήνσιο προέρχεται από την ελληνική λέξη αντί και τη λατινική λέξη Μένσα, που σημαίνει Τράπεζα. Δηλαδή, χρησιμοποιείται αντί της Αγίας Τράπεζας.

dimpenews.com