epa09084842 A video shows Elon Musk, CEO of Tesla Inc., speaking during the China Development Forum 2021 at the Diaoyutai State Guesthouse in Beijing, China, 20 March 2021. The China Development Forum 2021 is held in Beijing from 20 to 22 March 2021, with the theme of 'China On a New Journey of Modernisation.' EPA/WU HONG

«Θέλουν το τέλος του πολιτισμού και τον αφανισμό των ανθρώπων»…
Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, από το κέντρο των διεθνιστών πάνω στην γη που δεν είναι άλλο από τις ΗΠΑ, αναφέρθηκε στο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού!

Όπως δήλωσε σε ακόμα μία παρέμβασή του:
«Το αποτέλεσμα αυτού του ιού του πνεύματος είναι πολύ ξεκάθαρο αν κάνετε μια βόλτα στους δρόμους του κέντρου του Σαν Φρανσίσκο. Είναι το τέλος του πολιτισμού. Κι αυτό δεν εξαπλώνει απλώς τον ιό του πνεύματος αλλά καταπνίγει οποιεσδήποτε αντίθετες απόψεις.

Είναι μια θρησκεία του θανάτου!!!!

Διαδίδουν τον αφανισμό της ανθρωπότητας και του πολιτισμού.

Όπως υπήρχε ένας τύπος στο πρωτοσέλιδο των New York Times που κυριολεκτικά έχει αυτό το πράγμα που ονομάζεται ”Το κίνημα των οπαδών του αφανισμού” και τον παρέθεταν αυτολεξεί στο πρωτοσέλιδο των New York Times ότι έλεγε: ”Υπάρχουν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη αλλά θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε κανείς…».

Δείτε τι δήλωσε στην συνέχεια ο Έλον Μασκ, ο οποίος είναι υπέρμαχος του έτερου κέντρου εξουσίας, το οποίο επιθυμεί αύξηση πληθυσμού:

el.gr