Η βρετανική κοινωνία υφίσταται «διπλάσια» επίπεδα «ψυχολογικής δυσφορίας» από την έναρξη της κρίσης του COVID, σύμφωνα με κλινική ψυχολόγο και μένει να αξιολογηθεί αναλόγως και η ελληνική κοινωνία.

Ο καθηγητής Marcantonio Spada, κοσμήτορας της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου South Bank του Λονδίνου, εξήγησε ότι η συνολική ψυχική υγεία έχει υποχωρήσει δραματικά σε σύγκριση με τα προ-πανδημικά επίπεδα.

«Πιθανώς, σε σύγκριση με τα προ πανδημίας επίπεδα, έχουμε διπλάσιο επίπεδο ψυχολογικής δυσφορίας», είπε στο GB News. «Αυξήθηκε περίπου τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Μάιο του 2021, όταν ήμασταν περίπου δυόμισι φορές υψηλότερα από τα επίπεδα πριν από την πανδημία».

Τα μέτρα περιορισμού, τα μέτρα εκβιασμού για τα εμβόλια, η αποτυχία των εμβολίων να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον COVID και οι παρενέργειες αλλά και οι θάνατοι μετά τα εμβόλια έχουν συνθέσεις μία «ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ»: Αυτή του σπάσιμου των νεύρων και της επιδείνωσης της ψυχικής υγείας.

Και τώρα που οι πολίτες που εμβολιάστηκαν και βλέπουν τους ίδιους τους δημοσιογράφους να φασκελώνονται που έκαναν τα εμβόλια, όπως συνέβη με τον Γιώργο Παπαδάκη, τα πράγματα θα χειροτερέψουν!!!

Που θα οδηγήσει όλο αυτό;;;

Θυμηθείτε τον Γιώργο Παπαδάκη να φασκελώνεται που έκανε πέντε εμβόλια!!!https://rumble.com/embed/v21fo8k/?pub=yhti8

από El.gr