Τζορτζ Σόρος και Bill Gates οι μπροστάρηδες

Η ΕΕ συμβουλεύει σχεδιάζει να μειώσει την ηλιακή ακτινοβολία χρησιμοποιώντας σωματίδια στρατόσφαιρας για την… προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. 

Αυτό το πρόγραμμα αντηλιακού αποκλεισμού προωθήθηκε από τους Bill Gates και George Soros, σχολιάζει το Russia Today και επικαλείται ανεξάρτητα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή πιστεύει μάλιστα ότι οι παγκόσμιοι κλιματικοί στόχοι, με πρόσχημα την ανύπαρκτη κλιματική κρίση, μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσω τεχνολογικής παρέμβασης.

Τέτοιες τεχνολογικές λύσεις προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την μίμηση μεγάλων ηφαιστειακών εκρήξεων και την απώθηση των ακτίνων του ήλιου με την εκτόξευση σωματιδίων πάνω από την γη. Ωστόσο, μια ματιά στην ιστορία δείχνει πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι οι συνέπειες τέτοιων εκρήξεων. Ανεξάρτητοι επιστήμονες προειδοποιούν επίσης ότι οι επιπτώσεις τέτοιων συστημάτων στην Γη και την ανθρωπότητα μπορεί να είναι απρόβλεπτες.

Την ίδια ώρα, πολιτικοί, ΜΜΕ και αρχές μεταδίδουν υστερικά για την κλιματική καταστροφή και δεν μιλούν πλέον για υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά για γη που… βράζει. 

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν την αντίθετη τάση απλώς αγνοούνται. Πρόκειται όντως για την προστασία του περιβάλλοντος ή για κάτι άλλο;

Δείτε το βίντεο:

photo freepik