Για την… κλιματική αλλαγή!!! Θα αυξήσουν έτσι τις πλημμύρες και θα μειώσουν το οξυγόνο!!!

Και ενώ μεγάλα κανάλια αποδίδουν φωτιές κακοκαιρίες κτλ. στην ανύπαρκτη κλιματική κρίση, κανένα από αυτά δεν καταγγέλλει τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα για την κοπή και την ταφή δέντρων για τη «μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Η Kodama Systems , με την μπαξίσι 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων σε χρηματοδότηση σπόρων από την Breakthrough Energy του Gates και άλλους, θέλει να κόψει 70 εκατομμύρια στρέμματα δάσους την επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι… επιστήμονες λένε ότι «το θάψιμο των δέντρων μπορεί να μειώσει την υπερθέρμανση του πλανήτη», επειδή θα τα θάβουν και έτσι δεν θα εκτοξεύουν άνθρακα πίσω στον αέρα!!! Μα τα δέντρα απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα,  ενώ συγχρόνως απελευθερώνουν οξυγόνο για να ζούμε!!!

Η απόλυτη παράνοια! Η απόλυτη τρέλα!!! Ή το απόλυτο σχέδιο με ανυπόστατες θεωρίες, προκειμένου να καταστρέψουν όσα δάση δεν καίνε οι κάθε είδους καλοθελητές που επιτελούν συγκεκριμένο έργο αφανισμού των δασών, με αποτέλεσμα να μειώσουν το οξυγόνο και να αυξήσουν τις πλημμύρες!!!

Δείτε το βίντεο:

el..gr