Έχει διακοπεί η αποστολή στιγμάτων και το αεροπλάνο αγνοείται…

Στην Όαση της Σίβας, κοντά στα σύνορα Αιγύπτου – Λιβύης και περίπου 560 χλμ. από εκεί που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Αλ Σίσι, βρίσκεται το βράδυ του Σαββάτου ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΜπήκε στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και είπε το γνωστό τραγούδι: Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο!

Ο ηγέτης μας θα συμμετάσχει αύριο σε διάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών με τον Αιγύπτιο πρόεδρο για να του εκφράσουν την αλληλεγγύη και στήριξη της ΕΕ. Ωστόσο, βρήκε την ευκαιρία ο εθνικός μας happy traveller να σεργιανίσει στα… ωραία της Βόρειας Αφρικής.

Παρακάτω φαίνεται η πορεία του αεροσκάφους του Μητσοτάκη, ο οποίος έφυγε από την Ελλάδα σαν τους… 40 κλέφτες και χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Σύμφωνα με το flightaware.com, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο απογειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16:34) από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, και ακολούθησε κατεύθυνση προς την Αίγυπτο. Το τελευταίο στίγμα έλαβε η Υπηρεσία ήταν στις 17:17, όταν βρίσκονταν νότια της Κρήτης. Προφανώς έχει διακοπεί η αποστολή στιγμάτων και το αεροσκάφος αγνοείται…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, κάνουν διήμερες διακοπές μαζί με φιλικό τους ζευγάρι σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, στο οποίο η διαμονή φτάνει ακόμη και τα 1.500 ευρώ την βραδιά.

newsbreak