Τον έσπρωξαν τρεις ή τέσσερις φορές πριν ανέβει η ράμπα του πλοίου μέχρι να πέσει στην θάλασσα!
Σοκαρισμένοι είναι οι επιβάτες του F/B ΕLYROS που ήταν ελλιμενισμένο στον Πειραιά δίπλα από το Blue Horizon και παρακολούθησαν ως αυτόπτες μάρτυρες το αποτρόπαιο περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 36χρονου άνδρα τον οποίο άνδρες του πληρώματος έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου στην θάλασσα!

Όπως διαβάσατε χθες, δύο μέλη του πληρώματος του Blue Horizon των έσπρωξαν για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο και οι επιβάτες επικοινώνησαν με το Λιμενικό Σώμα προκειμένου να το καταγγείλουν.

Από την εισαγγελία έχει δοθεί εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος που φαίνονται στα βίντεο, ο αξιωματικός καταστρώματος καθώς και ο καπετάνιος του πλοίου.

Το πλοίο Blue Horizon εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο και το άγριο και σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ της Τρίτης (05/09/2023).

Σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media, φαίνεται το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Σε δεύτερο βίντεο επιβατών από διπλανό πλοίο φαίνεται η στιγμή που ο 36χρονος έχει βρεθεί στην ταραγμένη από τις προπέλες θάλασσα.
Ο άτυχος άνδρας δεν φαίνεται πλέον και είναι άγνωστο προς το παρόν αν πνίγηκε, εάν χτύπησε στο κεφάλι από τη δίνη στον προβλήτα ή τις προπέλες.

Κάποιος από το κατάστρωμα ακούγεται να λέει: «Ρε, θα πνιγεί!».

Βίντεο από το σημείο που πνίγηκε ο 36χρονος