Συνεχίζεται το….κρεσέντο “μεταγραφων” απ το…φαντασιακο “Κεντρο” για τον Μητσοτακη με…δεύτερο τριτοκλασσατους πρώην του ΠΑΣΟΚ…. Το ερώτημα φυσικά είναι γιατί ο κύριος Μητσοτάκης “κλεινει” του Κασιδιαρη ,αφού η….”δυναμικη” του προς το “Κεντρο” εινσι αυτή που εμφανίζουν οι επικοινωνιολογοι του;

Tzafnews.gr

Μετά την προσχώρηση του Σπύρου Καρανικόλα στη ΝΔ, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες με τη ΝΔ της Ελευθερίας Φτακλάκη στα Δωδεκάνησα και του Απόστολου Σπυρόπουλου στην Αρκαδία – Γιατί το Μαξίμου ρίχνει γέφυρες στους κεντρώους

Σε… back to back «μεταγραφές» από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε ένα 24ωρο προχώρησε η ΝΔ, καθώς μετά την προσχώρηση του δικηγόρου Σπύρου Καρανικόλα στην κομματική έδρα της Πειραιώς, με ανοιχτό το σενάριο να ενταχθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας, ανακοινώθηκε η απόφαση του πρωθυπουργού να εντάξει στα γαλάζια ψηφοδέλτια άλλα δύο στελέχη προερχόμενα από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Η διεθνολόγος Ελευθερία Φτακλάκη με θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και με πολιτικό αποτύπωμα ως τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ θα κυνηγήσει τον σταυρό με τη γαλάζια σημαία στα Δωδεκάνησα. Και ο Απόστολος Σπυρόπουλος με δράση στον πασοκικό χώρο μέχρι πρότινος ως συντονιστής των τομέων πολιτικής θα δώσει τη μάχη στην Αρκαδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί η μεταγραφή Καρανικόλα δεν ανησύχησε τη Χαρ. Τρικούπη

Στο μεταξύ ειδικά για τη Διδάκτορα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων Ελευθερία Φτακλάκη στο πολιτικό παρασκήνιο υπήρχαν εδώ και μήνες ψίθυροι ότι την φλέρταρε πολιτικά και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναζητούσε νέα πρόσωπα για τα δικά του ψηφοδέλτια. Σε κάθε περίπτωση, από την κεντροδεξιά παράταξη κάνουν λόγο και για τις τρεις περιπτώσεις για «συστράτευση στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη για όλους».

από in.gr