Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ένα νομοσχέδιο που προτάθηκε στην Μοντάνα των ΗΠΑ επιδιώκει να απαγορεύσει σε άτομα που έχουν τρυπηθεί με εμβόλια mRNA του Covid-19 να δωρίσουν αίμα σε τράπεζα αίματος, την ώρα που οι κρατικοί επιστήμονες στην Ελλάδα διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Το House Bill 645 θα καθιστούσε παράνομη την δωρεά ή την αποδοχή αίματος από εμβολιασμένα άτομα με Covid, επιβάλλοντας πρόστιμο 500 $ σε κάθε παράβαση.

Επιπλέον, το νομοσχέδιο θα απαγορεύει σε άτομα που πάσχουν από «μακροχρόνιο Covid» να δίνουν αίμα.

A proposed Montana Bill would:

– BAN individuals who received the COVID vaccine from donating blood & make it a misdemeanor with a $500 fine to donate or accept blood from vaccinated donors.

– BAN people who have had a diagnosis of “Long COVID,” https://t.co/URx1EJ6hNB… https://t.co/6HjYVMZJ1J— COVID VACCINE INJURIES .COM (@Storiesofinjury) February 28, 2023

Το νομοσχέδιο, που εισήχθη από τον βουλευτή Greg Kmetz (R), αναφέρεται σε πρωτεΐνες ακίδας που προκαλούνται από το εμβόλιο και βρίσκονται Και σε άτομα που πάσχουν από χρόνιο COVID.

Ο βουλευτής Kmetz σημείωσε την περασμένη Παρασκευή ότι παρέδωσε το νομοσχέδιο μετά από ενθάρρυνση από τους ψηφοφόρους του, οι οποίοι ανησυχούσαν ότι δεν είχε διεξαχθεί κατάλληλη έρευνα σχετικά με την επίδραση που θα μπορούσε να έχει το αίμα εμβολιασμένων.

«Εδώ και χρόνια ακούμε τις λέξεις «ασφαλές και αποτελεσματικό». Όλος ο πλανήτης έχει ακούσει αυτές τις λέξεις. Ασφαλές και αποτελεσματικό», δήλωσε και συνέχισε: «Είδαμε δύο προέδρους να λένε αυτά τα λόγια. Είδαμε κορυφαίο κυβερνητικό ιατρικό εκπρόσωπο να εκφωνεί τα ίδια λόγια. Έχουμε δει δύο κυβερνήτες της Μοντάνα να εκφέρουν τις ίδιες λέξεις… Μόνο και μόνο επειδή ακούμε αυτές τις δύο λέξεις περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές, τις κάνει αληθινές;»

Το Billings Gazette γράφει περισσότερα από την ακρόαση της περασμένης Παρασκευής για το νομοσχέδιο, όπου αρκετοί μίλησαν υπέρ της απαγόρευσης δωρεάς αίματος μετά από mRNA εμβόλιο και συζήτησαν για ινώδεις θρόμβους που φέρονται έχουν βρεθεί σε ορισμένους εμβολιασμένους ασθενείς:

Οκτώ άτομα μίλησαν υπέρ του νομοσχεδίου, μεταξύ των οποίων το Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Μοντάνα, Lola Sheldon-Galloway, η οποία αναφέρθηκε σε μια ανάρτηση στο Facebook ως τεκμηρίωση ότι το εμβόλιο COVID-19 συνδέεται άμεσα με μυστηριώδεις θανάτους στην περιοχή.

Η Sheldon-Galloway εξήγησε ότι ο αδερφός της είναι νεκροθάφτης και είπε ότι από την έναρξη των εμβολίων COVID-19, το αίμα στα πτώματα που ταριχεύει έχει γίνει πιο «ινώδες».

Μία άλλη υποστηρίκτρια του νομοσχεδίου, η Δρ. Christine Drivdahl-Smith, γιατρός οικογενειακής ιατρικής στο Miles City, είπε ότι το εμβόλιο COVID-19 μπορεί να προκαλέσει ασθένεια prion, ευρύτερα γνωστή ως ασθένεια των τρελών αγελάδων. Λέει επίσης ότι αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν να μεταφερθούν κατά την διάρκεια των μεταγγίσεων.

«Εάν λοιπόν η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί να κυκλοφορεί στο αίμα για τουλάχιστον 30 ημέρες και να προκαλεί μια θανατηφόρα εγκεφαλική νόσο, δεν θα θέλαμε να εξαιρέσουμε αυτούς τους ανθρώπους από την αιμοδοσία;» είπε η Drivdahl-Smith.

Οι επικριτές του νομοσχεδίου λένε ότι θα αποδεκάτιζε την παροχή αίματος, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας συλλογής αίματος Vitalant να λέει ότι το 80% της παροχής αίματος μπορεί να επηρεαστεί.

«Η παροχή αίματος της Montana θα μπορούσε να μειωθεί έως και κατά 80%», δήλωσε ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Vitalant, Cliff Numark, προσθέτοντας ότι η έλλειψη αίματος θα μπορούσε να αφήσει θύματα ατυχημάτων και χειρουργικούς ασθενείς να μην μπορούν να βρουν μεταγγίσεις.

Εν τω μεταξύ, ο εναλλακτικός ιστότοπος ειδήσεων The Independent Sentinel κατευθύνει τους ανθρώπους που αναζητούν αμόλυντο, όπως το λέει, «ασφαλές αίμα» να επισκεφθούν το safeblood.us/en για βοήθεια ή πληροφορίες σχετικά με την λήψη ή τη δωρεά μη εμβολιασμένου αίματος.