Θα πουν ξαφνικά ότι ξέσπασε! Διαβάστε τι λένε οι ίδιοι…
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φέρεται να διατηρεί μία λίστα με τους ιούς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την επόμενη πανδημία, η οποία κατά πολλούς θα χρησιμοποιηθεί για το επόμενο σκληρότερο και ίσως πιο μεγάλο σε διάρκεια Lockdown σε συνδυασμό με το ιδεολόγημα των διεθνιστών περί ανθρωπογενούς κλιματικής κρίσης.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται ο Έμπολα, ο SARS και ο Ζίκα, αλλά η «νόσος Χ».

Ο όρος «νόσος Χ» χρησιμοποιείται από τον ΠΟΥ, προκειμένου να περιγράψει μια ασθένεια που είναι ακόμα άγνωστη στην επιστημονική κοινότητα.

Ξεκίνησε να χρησιμοποιείται το 2018 και ένα χρόνο αργότερα άρχισε να εξαπλώνεται ο κορωνοϊός, ο οποίος σύμφωνα με πρόσφατα πορίσματα φαίνεται να είχε δημιουργηθεί σε εργαστήριο.

«Δεν είναι θέμα επιστημονικής φαντασίας. Είναι ένα σενάριο για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε», ξεκαθάρισε στην Telegraph ο Δρ Ρίτσαρντ Χάτσετ, του Συνασπισμού Ετοιμότητας για Επιδημίες.

«Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι υπάρχει πιθανότητα ένα συμβάν “νόσου Χ” να βρίσκεται προ των πυλών», είπε στο National Post ο Dr. Pranab Chatterjee, ερευνητής στο Τμήμα Διεθνούς Υγείας στο Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health στη Βαλτιμόρη.

«Το πρόσφατο κύμα κρουσμάτων γρίπης των πτηνών H5N1 στην Καμπότζη είναι απλώς ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα», πρόσθεσε ο Chatterjee, σύμφωνα με τη New York Post.

ΙΟΙ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Η επόμενη νόσος Χ θα είναι ζωονοσογόνος, όπως ισχυρίζονται συστημικοί επσιτήμονες. Τουτέστιν, θα… προέρχεται από άγρια ή οικόσιτα ζώα και στη συνέχεια θα διαχυθεί στους ανθρώπους. Επομένως ακόμα μια πετυχημένη αφορμή για να απαγορεύσουν τα οικόσοιτα ζώα, κάτι που στην Ελλάδα ξεκίνησε να συμβαίνει δειλά-δειλά (ΕΔΩ).

Ο Έμπολα, το HIV/AIDS και το COVID-19 ήταν ζωονοσογόνες επιδημίες, ισχυρίζονται.

Εντούτοις, συνεχίζουν, η επόμενη πανδημία θα μπορούσε να προκληθεί και από ΄άλλες ασθένειες ή ακόμα και από βιοτρομοκρατία.

«Η πιθανότητα ενός πανδημικού παθογόνου δεν μπορεί επίσης να αγνοηθεί», είπαν οι συγγραφείς ενός άρθρου του 2021 στο περιοδικό Infection Control & Hospital Epidemiology.

«Η απελευθέρωση τέτοιων παθογόνων, είτε μέσω εργαστηριακών ατυχημάτων είτε ως πράξη βιοτρομοκρατίας, μπορεί να οδηγήσει σε μια καταστροφική νόσο Χ και έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιος καταστροφικός κίνδυνος», σημειώνουν,

Ακόμα μία πηγή, διατείνονται, θα μπορούσαν να είναι οι ιοί «ζόμπι», οι οποίοι φέρονται να έχουν εγκλωβιστεί για αιώνες σε παγωμένα περιβάλλοντα, αλλά απελευθερώνονται!

Την πιθανότητα να απελευθερώνονται σκόπιμα ιοί, την απορρίπτουν;;;

Θυμηθείτε το βίντεο με εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ να υποστηρίζουν πως «θα μας κλειδώσουν ξανά μέσα και θα πετάξουν το κλειδί».

el.gr