Τα κόμματα που κόβει ο Άρειος Πάγος, ο κρυφός πόθος Μητσοτάκη για το 9% που πρέπει να μείνει εκτός βουλής και η εντολή Μαξίμου στα ΜΜΕ να κατασπαράξουν την «Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος».

Του Άρη Σπίνου

Χωρίς καμία αμφιβολία ζούμε ημέρες μιας κυβερνητικής δυναστείας που κυριολεκτικά παίζει τα ρέστα της για να μην αντιμετωπίσει την πραγματική βούληση του Ελληνικού Λαού. Με εντολή Μητσοτάκη βλέπουμε να λαμβάνονται πρωτοβουλίες ώστε να αποκλειστούν κόμματα από τον Άρειο Πάγο.

Με πρωτοβουλία του Μητσοτάκη το κόμμα «Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος» κατασπαράσσεται κατά τρόπο πρωτοφανή με συγχορδία όλων των ΜΜΕ με αόριστες και συκοφαντικές καταγγελίες.

Άλλοι κομματικοί σχηματισμοί με πρόσχημα την μήνυση που υπέβαλλε άλλος κομματικός σχηματισμός για καπήλευση ονόματος τίθενται εκτός εκλογικής διαδικασίας. Γιατί γίνονται όλα αυτά όμως ;

Όλα αυτά έχουν ένα παρονομαστή.

Εάν τα μικρά κόμματα που θα μείνουν εκτός Βουλής ξεπερνούν αθροιστικά το 8% με 9% ευνοείται ξεκάθαρα το πρώτο κόμμα δηλαδή η ΝΔ.

Κάποτε ο δεξιός ήταν υπερήφανος να υποστηρίζει ότι είναι δεξιός… και σήμερα τον έκαναν να ντρέπεται… δεξιός σημαίνει πατριώτης, άνθρωπος με αρχές και αξίες… αλλά η δεξιά απομονώθηκε στην ΝΔ.

Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη το 28% των υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ..

Μάζεψε όλα τα υπολείμματα του Ποταμιού ενός κομματικού σχηματισμού που ξεφούσκωσε αφού αντιπροσώπευε ιδέες που δεν βρήκαν απήχηση στην κοινωνία.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μητσοτάκης στο πλαίσιο του πολιτικού καιροσκοπισμού έκανε ανοίγματα προς την αριστερή πλευρά του κέντρου… και οι πραγματικοί δεξιοί απλά συνειδητοποίησαν ότι η ΝΔ δεν τους αντιπροσωπεύει και αποχώρησαν.

Όλα αυτά όμως έχουν ακόμη ένα πολιτικό στόχο.

Η ΝΔ όχι στις 21 Μάιου αλλά στις 2 Ιουλίου να κερδίσει αυτοδυναμία.

Εάν η ΝΔ δεν κερδίσει αυτοδυναμία τότε όλα αυτά τα προκλητικά τεχνάσματα και οι παρανομίες θα οδηγήσουν τον Μητσοτάκη εκτός της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.

Αν και φαίνεται να υπάρχει σχέδιο συγκυβέρνησης ΝΔ με ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό Μητσοτάκη στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση στις 21 Μαίου.

edolio5.blogspot.com