Όλοι οι «κατοχικοί» είναι προφανώς υπόλογοι στον Ελληνισμό για την μνημονιακή υποδούλωση του, την ληστεία του Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου, των συντάξεων, της μισθολογικής εξαθλίωσης των Ελλήνων, την μεγάλη ανεργία κτλ .

Υπόλογοι επίσης είναι και οι μη κατοχικοί που δεν κατάφεραν, εσκεμμένα ή όχι, να συνεργαστούν όλοι μαζί για να δώσουν διέξοδο στην υποδούλωση, στη ληστεία του Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου, στις δημεύσεις, στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας κτλ.

Ο γράφων δεν έχει καμία πρόθεση να συστήσει σε κανένα τι θα ψηφίσει αν θα απέχει κτλ.

Όμως θεωρεί καθήκον του να ενημερώσει ότι είναι προφανές λογικά και αναγκαίο, να εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή ο κ Τσίπρας για τους έξης από άπειρους λόγους

  1. Γιατί εξαπάτησε τον Ελληνισμό για να εκλεγεί με υποσχέσεις που όχι μόνον δεν τήρησε, αλλά το αντίθετο εφάρμοσε απερίγραπτα κατοχικά ληστρικά οικονομικά μέτρα.
  2. Ως γνωστόν είχε υποσχεθεί να σκίσει τα μνημόνια, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, έκανε δημοψήφισμα με σύνθημα, ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και έγινε πραξικοπηματίας κάνοντας το ΟΧΙ του Ελληνισμού ΝΑΙ στην υποδούλωση..
  3. Εν ολίγοις υπήρξε μέγας πολιτικός απατεώνας. Επιπλέον από τα άπειρα του υπενθυμίζω..
  4. Ότι δώρισε αντί πινακίου φακής τις Τράπεζες σε ξένους. Πράγμα που αποτελεί την μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα (συνημμένα).
  5. Υπήρξε θρασύτατος Εθνομηδενιστής κάνοντας την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι και ισχυριζόμενος επιπλέον εν γνώσει του ψευδώς με βλακώδες ύφος ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα.
  6. Ενώ έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη προέβη θρασύτατα σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών Ελλήνων. Και δημιουργώντας ιδιώνυμο αδίκημα την παρεμπόδιση τους, προέβη σε άγριο κυνηγητό του Έλληνα κ. Λαφαζάνη και των συνεργατών του, που τους παρεμπόδιζαν
  7. Καταλήστευσε του συνταξιούχους με τους νόμους του (νόμος δήθεν Κατρούγκαλου κτλ) .
  8. Στο Μακεδονικό αν και όλοι μετά είναι υπόλογοι γιατί αποδέχθηκαν την προδοσία του, υπήρξε ο μέγας προδότης της Μακεδονίας μας. Και έδωσε την ευκαιρία στους σκοπιανούς να υλοποιήσουν στο μέλλον τα σχέδια τους εις βάρος του Ελληνισμού (Μακεδονία για τους Μακεδόνες κτλ.)
  9. Με όλα τα ανωτέρω και άπειρα άλλα, πρόδωσε την έννοια του αριστερού που την ταύτισε με την έννοια του εθνομηδενιστή, του δήθεν προοδευτικού, ουσία όμως (σύμφωνα με τα ανωτέρω και άπειρα άλλα) προδότη του Ελληνισμού.
  10. Στην Ευρωβουλή χρησιμοποιεί τους ευρωβουλευτές για να υποστηρίζει την εθνομηδενιστική του ασθένεια. Βάλλοντας εναντίον της πατρίδας του με ψεύδη όπως της μικρής Μαρίας, καταφερόμενος εναντίον του Ελληνισμού για τις σωτήριες των Ελλήνων επαναπροωθήσεις, για τον φράκτη κτλ.
  11. Στο Κυπριακό υπήρξε πάντα ένας άθλιος προδότης του Ελληνισμού της Κύπρου (Σχέδιο Ανάν, νέο Ανάν κτλ)
  12. Με τους αλληλέγγυους του προσπάθησε προδοτικά να αλωθούν τα νησιά του Αιγαίου και όλη η χώρα, από Ασιάτες, από Αφρικανούς κτλ .
  13. Με τους γνωστούς αγνώστους του μόλυνε το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη που τον χαρακτήρισε ο αείμνηστος σπάνιος Έλληνας πατριώτης και πραγματικός αριστερός Μίκης Θεοδωράκης, αριστερόστροφο φασισμό.
  14. Αντίθετα χαρακτήρισε φασιστικά ο ίδιος τους Έλληνες πατριώτες ως ετερόκλητο όχλο των συλλαλητηρίων
  15. Έδωσε με νόμο του το δικαίωμα στους τούρκους ψαράδες να ψαρεύουν εντός των χωρικών μας υδάτων.
  16. Με τους ως λέγεται γνωστούς αγνώστους του και λοιπούς προέβη σε καταλήψεις κτιρίων στην περιοχή των Εξαρχιών και αλλού.
  17. Με τις οργανώσεις του διέλυσε με καταλήψεις την Μέση Παιδεία. Και με εκβιασμούς για υπογραφές προδοτικών κειμένων, άλωσε πολλές φορές και διέλυσε και την Ανωτάτη Παιδεία
  18. Επιπλέον έφτασε ο Αρβανίτης του στην ΕΕ, να μας λέει βλακωδώς ότι η αριστεία είναι ναζισμός.
  19. Και έφτασε όμως ο Πρόεδρος του Παυλόπουλος, δηλαδή οι Τσίπρας, να λέει άθλια για τους Έλληνες πατριώτες, ότι είναι στα όρια του ΝΑΖΙΣΜΟΎ.
  20. Να θυμίσω επίσης ότι έμμεσα έλεγε αχρεία (δια του τσίφτη Τσακαλώτου του) ότι θα απαλλαγεί σύντομα από τους συνταξιούχους με τον θάνατο τους.
  21. Έφτασε επίσης θρασύτατα όχι μόνον να υπογράφει το μνημόνια του 2018 (τελευταία δύο συνημμένο) εσαεί υποδούλωσης και ληστείας του Ελληνισμού, αλλά και να λέει ότι δήθεν μας έσωσε (μας έβγαλε) από τα μνημόνια.
  22. Και το κερασάκι στην τούρτα. Έφτασε ο σύμφωνα με τα ανωτέρω και τον Μίκη φασίστας «αριστερός» και «προοδευτικός» να τα βάζει με τον Τραμπ και τον Μπολσονάρο για να εντυπωσιάσει ότι δήθεν είναι αριστερός. Που σε δημοκρατικότητα ωχριά προφανώς φασιστικά (κατά Μίκη) μπροστά τους.
  23. Εν ολίγοις πρόκειται για θρασύτατο εθνομηδενιστή ανθέλληνα «αριστερό» (σε εισαγωγικά) και «πατριώτη» (επίσης σε εισαγωγικά) Που αν υπήρχε κατάλληλη δικαιοσύνη θα έπρεπε να είναι φυλακή γιατί εξαπάτησε και όχι μόνον τον Ελληνισμό. Και ως πραξικοπηματίας του 2015.
  24. Τέλος αποτελεί προς το παρόν εντροπή για τον Ελληνισμό να είναι αυτός αρχηγός κόμματος και να διεκδικεί την εξουσία για να συνεχίσει το «πατριωτικό» (σε εισαγωγικά») έργον του.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης