Δήλωση Δημήτρη Παπαγεωργίου για το εκλογικό αποτέλεσμα 

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Δημήτρης Παπαγεωργίου με την γνωστοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η παράταξή μας έδωσε έναν δύσκολο αγώνα, άντεξε. Συμμετείχε στις εκλογές με αξιοπρέπεια, ήθος και τις αρχές της. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους υποψηφίους της παράταξής μου, όλους τους συνεργάτες και όλους τους εθελοντές, που δώσαμε αυτόν τον ωραίο αγώνα μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες, τους δημότες και τις δημότισσες της πόλης μας, που επέλεξαν την παράταξη μας για το έργο που προσέφερε στην πόλη και για τον προγραμματικό της λόγο. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Μπέγκα και στην «Ενότητα Πολιτών» για τη νίκη τους, είναι μια καθαρή νίκη. 

Εύχομαι να εργαστούν για το συμφέρον των δημοτών και του Δήμου. Εμείς είμαστε η δεύτερη παράταξη του Δήμου Ιωαννιτών, είμαστε μια παράταξη με αρχές. Από τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης θα ασκήσουμε δημιουργική κριτική και θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια, να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί. 

Συγχαρητήρια στον κ. Μπέγκα και στην «Ενότητα Πολιτών» Εύχομαι να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του Δήμου μας».

Ο κ. Παπαγεωργίου και μέλη της παράταξης επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο της «Ενότητας Πολιτών» και συνεχάρησαν τον Θωμά Μπέγκα και τους συνεργάτες του.